Jean Paul Gaultier - Scandal Eau De Parfum

Al lange tijd had ik Jean Paul Gaultiers nieuwste parfum op het oog; Scandal. Ik rook hem voor het eerst, samen met mijn moeder tijdens onze vakantie afgelopen jaar. Beide vonden wij hem erg lekker ruiken en dat zorgde ervoor dat hij uiteindelijk -na lange tijd- toch werd aangeschaft. Nieuwsgierig naar deze heerlijke geur? Lees dan snel verder!

Laat ik beginnen met de vormgeving van ze flacon. Scandal zit in een doorzichtig, glazen flesje. Eigenlijk een heel eenvoudige vorm, al word je aandacht natuurlijk gelijk naar de uitstekende beentjes in het dopje getrokken. Een fantastisch én grappig detail; iets vergelijkbaars had ik nog niet eerder bij een parfum gezien.

De dop neigt heel erg naar zilverkleur, maar is net iets warmer. Hierdoor past hij perfect bij de roségoud-kleurige parfum. Mij doet het erg denken aan een rosé champagne; een hele luxe uitstraling.
Een prachtige verpakking, daar hoort natuurlijk ook een prachtige geur bij. Laten we beginnen met de geurnoten!

Topnoten; bloed sinaasappel en mandarijn
Hartnoten; honing, gardenia, jasmijn, oranjebloesem en perzik
Basisnoten; patchouli, bijenwas, karamel en zoethout

Wanneer ik Scandal opspuit ruik ik in eerste instantie een combinatie van lichtzoete mandarijn en honing. Die combinatie klinkt wellicht vrij heftig; dat is het absoluut niet. Deze combinatie van twee op zichzelf heerlijke geurnoten maakt het gelijk een hele warme, sensuele geur.

Als ik de geur iets langer draag merk ik al snel de patchouli met een fris vleugje perzik. Perzik is één van mijn favoriete geurnoten voor zomergeuren en ook in deze geur vind ik het echt een perfecte toevoeging. Juist de perzik maat de geur -die vrij warm is- fris en toegankelijk.

Hoe langer ik deze geur op heb, hoe lekkerder ik hem vind. De geurnoten blenden allemaal goed met elkaar en geven mij een heel vrouwelijk en krachtig gevoel.

Ja, ik ben fan van Scandal. Ik heb hem de afgelopen tijd al meermaals gebruikt en ga dat de komende tijd ook absoluut blijven doen. Mocht je hem nog niet hebben geroken kan ik je absoluut aanraden om dat tijdens je volgende bezoekje aan de parfumerie te doen!

Jean Paul Gaultier - Scandal Eau De Parfum 50 ML - €82.69
'' Heb jij Scandal al geroken?

6 opmerkingen

 1. Teresa Palm17-05-2018 10:45

  Superlekkere geur lijkt mij dit. Mooie foto's heb je van dit flesje gemaakt! ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh, dit is ook een van mijn favorieten! Een heerlijk go to parfum.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een prachtige foto's heb je gemaakt! Past helemaal bij dit mooie flesje :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De geur van perzik vind ik ook erg lekker! Perfect voor de zomer. Ik heb der geur alleen nog niet geroken.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super lekkere geur denk ik!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Deze geur lijkt me heel lekker! Mooie foto's heb je ook gemaakt zeg!

  BeantwoordenVerwijderen