Max Factor Dark Magic Mascara

Alweer even geleden belandde de Max Factor Dark Magic mascara op mijn deurmat. Als jullie mijn blog al wat langer volgen weet je ongetwijfeld hoe lastig ik het vinden van een goede mascara vind, tot de ontdekking van de Benefit Roller Lash. Een fantastische mascara waar bijna niet aan te tippen valt, al zou het toch prettig zijn een goedkopere versie van deze mascara te vinden. Ik probeerde daarom deze nieuwe mascara uit en deel vandaag mijn ervaring met je!

De verpakking van deze mascara ziet er op het eerste oog heel simpel uit, al is het toch een vrij speciale vormgeving. De mascara is namelijk zo ontworpen dat hij precies tussen je vingers vast; hierdoor kun je hem gemakkelijker beethouden tijdens het aanbrengen.

Of ik de vorm ook daadwerkelijk handiger vind dan een ronde mascara? Niet persé. Ik heb hele dunne vingers en daardoor is deze mascara voor mijn vingers juist een stuk groter dan bijvoorbeeld de Roller Lash. De vorm daar in tegen vind ik wel handig, ik had hem dan alleen graag wat kleiner gewild. Dan was het een perfecte verpakking geweest!
Iets waar ik wel heel enthousiast van werd is het borsteltje! Ik ben dol op borsteltjes met kleine, stevige haartjes. Vaak zorgt dit voor een heleboel volume zonder dat er teveel klontjes met de mascara meekomen; precies waar ik naar op zoek ben!
Tijd voor waar het allemaal om draait; het eindresultaat. Links zie je mijn oog met de Dark Magic mascara en rechts zie je deze zonder. Mijn wimpers zijn zonder mascara bijna niet te vinden -helaas zijn ze ultra licht én vrij kort- en daarom vind ik het resultaat met mascara eigenlijk best heel mooi.

Mijn wimpers zullen nooit extreem lang worden met mascara, daar heb ik echt nepwimpers voor nodig, maar zeker voor een budgetproof mascara vind ik het resultaat er goed uitzien. De mascara geeft een flirty effect. Ik draag hem graag op dagen wanneer ik niet zoveel zin heb in make-up, maar toch een frisser effect wil.

Al met al ben ik eigenlijk best tevreden! Het is een prima mascara en ik zal deze zeker nog vaak gaan gebruiken!

Max Factor Dark Magic Mascara - €19.99
'' Wat is jouw favoriete mascara?

9 opmerkingen

 1. Ik vind hem inderdaad echt zo'n flirty effect geven. Heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Voor een budget mascara vind ik 'm nog wel aardig aan de prijs! Maar het resultaat mag er zijn. Ik hou van siliconen borsteltjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Bodine Terras01-05-2018 10:11

  Ziet er goed uit! Ik heb hem zelf ook laatst gekocht maar ik had net wat jij zegt idd hetzelfde met die verpakking. Als hij dunner was geweest was het perfect haha.

  Liefs Bodine ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je ziet wel verschil! Ik heb ook zelfde wimpers als jij van mezelf ongeveer, goede wimperkruller maakt ook een hoop verschil!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zelfs een wimperkruller doet bij mij helaas weinig. Welke kan je mij aanraden? Zou echt een uitkomst zijn haha! Ik heb er echt al een heel aantal geprobeerd (MAC, Shu Uemura, Tweezerman).

   Verwijderen
 5. Gelukkig werkt hij goed :) Ik ben zelf ook verslaafd aan de roller lash!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind hem vrij prijzig voor het resultaat wat hij geeft. Dan ga ik toch voor een andere.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. ah gelukkig werkt die goed voor jou!

  BeantwoordenVerwijderen