Mijn nieuwe Ashley Brooke jurk

Enige tijd geleden plaatste ik een artikel waarin ik 5x De perfecte bruiloftsjurk deelde. Ik liet jullie vijf jurken van OTTO zien die ik allemaal heel geschikt vond voor een bruiloft. Uit die vijf jurken koos ik er één, welke ik vandaag aan jullie laat zien!

De jurk die ik koos voor de bruiloft van mijn broer is dit prachtige exemplaar van Ashley Brooke. Een taupekleurige jurk met een heleboel rosé-goudkleurige pailetten. Deze palettes beginnen heel vol op het lijfje en waaieren langzaam uit op de lange rok.

Wat betreft de jurk; ik vind hem echt prachtig. Ik had nog niet eerder van het merk Ashley Brooke gehoord voordat ik op de website van OTTO keek, maar wauw; wat een fantastische jurken verkoopt dit merk. Met name als je op zoek bent naar een jurk voor een gelegenheid -zoals een bruiloft- kan ik je zeker aanraden om eens te kijken tussen hen ruime assortiment.

Om mijn outfit af te maken op de bruiloft ga ik hem combineren met dit onwijs schattige, rosé-goudkleurige haarbandje. Mocht je je afvragen waar die vandaan komt; Aliexpress. Ik scoorde hem daar voor slechts €6.00 en ben er heel erg enthousiast over. Ik had hem voor de prijs niet zo mooi verwacht, maar de kwaliteit is echt verbijsterend goed.

Wat betreft mijn andere accessoires en schoenen ben ik nog even op zoek hoe ik hem perfect kan gaan combineren. Een lastige keuze, al zullen jullie na de bruiloft waarschijnlijk nog wel een artikeltje of een Instagram post voorbij zien komen met mijn volledige outfit!

Ik ben heel nieuwsgierig wat jullie doorgaans aantrekken op een bruiloft én natuurlijk wat je van mijn jurk vindt.

'' Wat draag jij graag naar een bruiloft?


Dit artikel is geschreven in opdracht.
Lees hier mijn disclaimer. 

14 opmerkingen

 1. Wauww, hij staat je echt prachtig! Mooi met de haarband ook.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, je bent net een prinses! En ik snap idd dat je gek bent op je lichte huid :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw wat een prachtige jurk en hij staat je zo goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw wat staat hij je prachtig!

  Liefs Sabine ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw, prachtige jurk! Staat je heel goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat staat deze jurk je goed! Je lijkt wel een prinses! ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Yay, dit was mijn favoriet uit de vijf! Hij staat je prachtig. Ik ben eigenlijk helemaal nog niet naar super veel bruiloften geweest, maar een mooie jurk die goed bij het thema past is altijd het beste om aan te trekken.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel, wat lief! Dit word ook mijn eerste bruiloft. You're never overdressed denk ik dan maar haha! :)

   Verwijderen