OPI - Frenchie Like To Kiss

Als Grease liefhebber kon deze collectie van OPI natuurlijk niet aan mij voorbij gaan; de Grease OPI collectie. Het kostte mij enige moeite om de collectie te bemachtigen -hij is maar op héél weinig plekken in de normale uitvoering te vinden-, maar uiteindelijk vond ik wat ik hebben wilde. Ik laat daarom vandaag mijn favoriete kleur uit de collectie aan jullie zien; Frenchie Like To Kiss.

Wat betreft de OPI Grease collectie; deze collectie is uitgebracht om het 40-jarig bestaan van de Grease film te vieren. Een fantastische film die -waarschijnlijk- iedereen wel minstens één keer heeft gezien.

De nagellakjes uit deze collectie zijn beschikbaar in twee varianten; de reguliere Nail Lacquers én de Infinite Shine Nail Lacquers. Zelf draag ik nog steeds het liefst de reguliere lakjes, al vond ik overal alleen maar de Infinite Shine collectie.

Uiteindelijk vond mijn moeder de normale lakjes online -in Nederland waren ze helaas niet online te vinden- en had ik binnen een aantal dagen toch mijn favoriete kleurtjes in huis.

Ik koos voor het mini setje én voor één groot lakje; Frenchie Like To Kiss. Een lichtpaarse kleur met een bijzondere, holografische gloed.

En wat is hij inderdaad bijzonder! Het is een hele mooie, lichtpaarse kleur die bij mij perfect dekt in twee laagjes. Ik las op meerdere plekken dat het lastig was om dekking te krijgen met deze kleur, echter heb ik daar zelf -gelukkig- geen moment last van gehad. Met twee laagjes ziet hij er uit als op bovenstaande foto; een prachtige dekking.

Wat betreft de kwaliteit is deze zoals we van OPI gewend zijn. Het kleurtje brengt gemakkelijk aan, dekt goed én blijft gedurende een dag of 3-4 mooi zitten. Ik ben heel tevreden!

OPI - Frenchie Like To Kiss - €15.25
'' Wat vind jij van deze kleur?

6 opmerkingen

 1. Ik vind het een fantastische kleur! ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Teresa Palm23-05-2018 13:55

  Ik lees ook heel verschillende reviews van de Grease OPI lakjes. Ik heb zelf ook deze kleur en bij mij dekt hij ook perfect in twee laagjes. Mooi is hij.

  Liefs Teresa

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh ik vind dit soort kleurtjes zo mooi!

  BeantwoordenVerwijderen