Photo Diary Week 19

Het is even geleden dat ik voor het laatst een Photo Diary online heb gezet. Ik had er simpelweg even niet zoveel zin meer in en dan is het wat mij betreft altijd het beste om het ook gewoon even niet te doen. Het moet tenslotte geen verplichting worden, bloggen blijft voor mij altijd een hobby! Afgelopen week heb ik geprobeerd om mijn week weer zoveel mogelijk bij te houden. Even weer wennen, maar ik heb een aantal leuke foto's voor jullie verzameld!

Ik begon met het idee voor deze Photo Diary op woensdag, de reden waarom de Diary van deze week nog niet zo lang is. Op woensdag was voor deze week mijn laatste werkdag en ruimde ik aan het eind van de dag de winkel nog even op. Ik sorteerde onder andere de flex weer op kleur, wat zorgt voor een heel gezellig plaatje.

Dankzij Hemelvaartsdag had ik een extra lang weekend, wat al goed begon met heerlijk weer! Met dit zonnige weer vind ik het heerlijk om vers fruit te eten, en natuurlijk een klein beetje ijs. Gezellig in de tuin met het gezin (waarvan Beau op de achtergrond).
Ook heerlijk; Beau uitlaten terwijl het nog licht is. Vind ik altijd toch een stukje fijner en daardoor krijg je ook gelijk een mooier uitzicht op de vijver. Ziet er altijd weer even gezellig uit!

Ik lakte in het weekend mijn nagels met dit kleurtje van OPI; Lucky Lucky Lavender. Een kleurtje die ik al heel lang niet had gebruikt, maar ik ontdekte nu weer dat ik hem toch echt vaker moet gaan dragen.
Pakketjes tijd! Ik ontving ook twee hele fijne pakketjes, waarvan eerst de sleehakken links. Op woensdag knapte het bandje van mijn Supertrash sleehakken in het beige, waardoor ik besloot om even te kijken op Marktplaats of iemand ze nog nieuw te koop aanbood. Het was tenslotte al een vrij oude collectie, al zijn dit echt de meest comfortabele sleehakken die ik tot nu toe heb geprobeerd. Helaas was er niemand die ze aanbood in het beige maar spotte ik ze wel in het zwart. Ik scoorde deze voor slechts €27.50 inclusief verzending, een paar sleehakken nieuw in doos. Score!

Ook kreeg ik een leuk pakketje binnen van het bedrijf Happyskirtt. Zij produceren prachtige rokken in vier verschillende modellen. Ik mocht de prachtige 'Kelly Rue Faubourg' rok ontvangen en kan nu alvast verklappen dat ik er onwijs enthousiast over ben. Hier komt -waarschijnlijk volgende week- nog een apart artikel over online. Voor nu heb ik wel alvast een hele leuke kortingscode (happymay18) waarmee je de gehele collectie -outlet uitgezonderd- met 15% korting kunt shoppen. Deze korting is geldig tot en met 1 juni.

Mijn eerste Photo Diary sinds een lange tijd, vanaf volgende week hoop ik dat ze weer een stuk langer zullen zijn!

'' Wat was jouw hoogepunt van afgelopen week?

5 opmerkingen

 1. Teresa Palm15-05-2018 08:56

  Leuk dat je weer begint met de Photo Diarys! Ik vind die rok echt supergaaf, en wat een koopje die schoenen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke foto's! Mooi kleurtje ook op je nagels.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. oh wat ziet het er gezellig uit en die nagellak is tof!

  BeantwoordenVerwijderen