Photo Diary Week 20

Vorige week postte ik voor het eerst sinds lange tijd weer eens een Photo Diary, iets wat mij heel goed beviel. Ondanks dat het even weer wennen is om zoveel mogelijk foto's te nemen heb ik vandaag weer een hele gezellige Photo Diary voor je klaarstaan. Nieuwsgierig naar een kleine greep uit mijn week? Lees dan snel verder!

Iets wat ik altijd heerlijk vind om te doen tijdens het werk op mijn computer is een filmpje kijken. Ik begon de week door het kijken van de film  'The Kissing Booth', echt een hele leuke film! Zo'n typische meidenfilm waarbij je niet hoeft na te denken.

Ondertussen natuurlijk ook even knuffelen met Beau, daar kan je tenslotte geen nee tegen zeggen!
Ik ontving deze week een aantal hele leuke pakketjes, waaronder de nieuwe Camellia maskers van Starskin. Uiteraard komt hier nog een apart artikel over online zodra ik deze maskertjes heb getest.

Ook kwam er een heel leuk pakketje binnen van de Bijenkorf. Deze prachtige Ted Baker toilettas kreeg ik cadeau van mijn moeder, is hij niet fantastisch? Ik ben hier ontzettend blij mee!
In het weekend gingen mijn vriend en ik even naar de stad. Bij Zara zag ik een aantal onwijs leuke items, al kan ik vrijwel nóóit bij deze winkel slagen. Ze hebben hele leuke items, echter is de pasvorm meestal totaal niet aansluitend bij mijn lichaam. Helaas waren al deze drie items geen succes.

Om het toch gezellig te maken besloten wij een kopje thee en koffie te drinken, dat is tenslotte altijd goed!
Een ander item wat in het pakketje van de Bijenkorf zat is dit prachtige Porcelain Rose dekbed van Ted Baker. Ik heb \de lichtroze variant hier al van en kon nu ook de rode versie aan mijn collectie toevoegen. Echt prachtig!

Ook ontving ik mijn OPI Grease bestelling eindelijk. Deze collectie is vrijwel nergens online te bestellen en alleen te verkrijgen in winkels, al hadden de winkels bij mij in de buurt niet de items die ik wilde hebben. Nu heb ik toch mijn gewenste items kunnen toevoegen aan mijn collectie!
Omdat het zulk mooi weer is besloot ik om lekker met Beau de tuin in te gaan, dat vind hij tenslotte altijd heerlijk!

En om af te sluiten ontving ik nóg een pakketje met maskers. Hierover kan ik nog niet zo heel veel vertellen, al komt er binnenkort een review met meer informatie over online!

'' Wat was jouw hoogtepunt van afgelopen week?

6 opmerkingen

 1. Leuke foto's! Die Grease nagellak ziet er zo mooi uit. En wat is Beau een mooie hond!

  Liefs Jolanthe ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben verliefd op Beau! Wat een schatje <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een lieffie is het toch! Dat ted baker tasje vind ik zo cute!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Herkenbaar van de Zara :). Leuke foto's en je hondje is echt een schatje.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Teresa Palm22-05-2018 18:27

  Leuke foto's! Ik ben heel nieuwsgierig naar je review over de OPI lakjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Die Grease lakjes zijn echt leuk, heb ook weer zin om de film te kijken!

  BeantwoordenVerwijderen