Photo Diary Week 21

Ik denk dat het eerste wat ik over afgelopen week wil zeggen 'wat een weertje' is. Wat een lekker, maar tegelijkertijd bijzonder weer. Ondanks dat het nog maar net lente is voelt het alsof we een bloedhete zomer hebben. Deels genieten, maar tegelijkertijd is het gelijk héél benauwd. Nieuwsgierig hoe mijn week er met dit warme weer uit zag? Lees dan snel verder!
Mijn moeder bakte voor het eerst Macarons en wauw; wat smaakten deze fantastisch! Beide zijn wij heel erg fan van Ladurée, al is dat in Nederland natuurlijk niet te verkrijgen. Zo af en toe laten we het daarom overvliegen, al is het natuurlijk net zo makkelijk als je het zelf kan. Na deze eerste keer proberen kwam de smaak al heel dicht in de buurt. Ik heb er van genoten!

Wat is Beau toch fotogeniek, niet waar? En ja, ondanks dat het een jongetje is mag hij gerust op zijn geliefde roze, tulle rokje liggen. Staat even schattig!
Ik ontving deze week een aantal leuke pakketjes, waaronder deze sneakers van Footway. Hier komt nog een artikel over online -deze of volgende week-.

Ook trakteerde ik mijzelf op een kleinigheidje van Ted Baker; deze fantastische riem. Ik kwam hem tegen in de sale pagina van Ted en kon hem toen niet weerstaan. Precies het soort riempje waar ik naar op zoek was.
Ook bestelde ik een aantal items van Zoella Beauty. Ik hield uiteindelijk alleen Scooper Dooper en de Wonderhand handcrème. Ook hier komt de komende tijd een review van online.

Het werd steeds warmer deze week, reden genoeg om mijn Ted Baker jurkjes er weer bij te pakken. Ik droeg er een heleboel deze week, al begon ik met dit schattige zwart met roze jurkje.
Beau uitlaten vind ik nooit een probleem, maar met dit weer is het toch nog een stukje lekkerder. Ik droeg ook mijn geliefde Supertrash sleehakken, welke ik een paar weken terug via Marktplaats scoorde. Nog steeds heel blij mee!

En om af te sluiten; het zoveelste ijsje dat ik deze week at. Meestal eet ik waterijsjes, maar zo af en toe mag je jezelf best trakteren op een mini cornetto!

Een fijne, maar héél warme week wat mij betreft. Van mij mag het deze week wel iets minder warm worden, al zeggen de voorspellingen op dit moment dat het toch nog even warm zal blijven. Ik ben benieuwd!

'' Wat was jouw hoogtepunt van afgelopen week?

4 opmerkingen

  1. Superleuk jurkje! En die macarons zien er echt lekker uit.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De macarons zien er heerlijk uit! En de sneakers zijn ook mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ziet er uit als een fijne week! Die macarons lijken me goed gelukt!

    BeantwoordenVerwijderen