Sensai Silk Purifying Peeling Powder

Al jarenlang heb ik last van een onwijs droge huid, met name de huid rondom mijn neus. Hier vormen zich om de een of andere manier heel gemakkelijk droge velletjes, een droge huid waar ik niet altijd even vrolijk van werd. Ik heb in de loop der jaren tientallen scrubs geprobeerd, waarvan tot nu toe geen succesvolle. Mijn laatste probeersel? De Sensai Silk Purifying Peeling Powder.

Ik vraag eigenlijk nooit advies bij winkels als Douglas en Ici Paris XL, al besloot ik het -bijna uit wanhoop- dit keer toch te doen. De huidspecialiste raadde mij aan deze peeling van Sensai te proberen; een mildere peeling was er bijna niet.

Gewapend met een aantal proefjes en een heleboel hoop ging ik de deur weer uit. Nieuwsgierig of dit nu eindelijk de oplossing zou zijn.
Tijd om hem te proberen! Ik kon eigenlijk niet wachten en probeerde daardoor gelijk de eerste dag mijn eerste proefje. Als je de flacon één keer op zijn kop houd komt er precies genoeg uit om één keer mee te ''scrubben''. Handig, zo gebruik je namelijk niet te veel en verspil je niets van het product.

Naast de peeling korreltjes heb je ook een klein beetje water nodig; slechts een paar druppeltjes. Door de combinatie van de kleine peeling korreltjes en het water creeër je een soort maskertje. Dit maskertje masseer je in op de huid en geef je nog wat extra aandacht op de probleempunten.

Nadat ik mijn huid weer af heb gespoeld met water merk ik dat mijn huid er daadwerkelijk een stuk gladder uit ziet. Ik heb een stuk minder velletjes en ik zou bijna zeggen dat mijn huid volledig egaal is.

Ik was onwijs enthousiast over deze peeling en besloot daarom gelijk mijn eigen flacon aan te schaffen. Voor deze peeling betaal je maar liefst €78.00, wat ik persoonlijk best een bedrag vind. De tegenvaller is daarom ook dat hij naarmate ik hem nog een aantal keer gebruikte veel minder goed werkte. Ik gebruikte hem eerst 2 keer per week, zoals word aangeraden, en ben gezakt naar één keer per week toen ik merkte dat mijn velletjes weer erger werden.

De ochtend dat ik scrub merk ik inderdaad dat mijn huid er wat beter uit ziet en de velletjes minder zichtbaar zijn, maar een paar dagen later zijn de velletjes weer helemaal terug. Als ik de scrub vaker in de week gebruik merk ik dat de velletjes alleen nog maar sneller terugkomen; de reden waarom ik heb besloten hem slechts een keer per week te gebruiken.

In eerste instantie was hij fantastisch, maar momenteel ben ik toch nog niet helemaal verkocht. Het is de beste peeling die ik tot nu toe heb geprobeerd, dat absoluut, maar mijn wondermiddeltje heb ik nog niet gevonden!

Sensai Silk Purifying Peeling Powder - €78.00
'' Heb jij deze peeling al eens geprobeerd?

4 opmerkingen

 1. Zo ik vind het wel een heel bedrag voor een verzorgingsproduct. Helaas heb ik dat er niet voor over.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jammer dat je niet helemaal verkocht bent.. zo'n duur product! Wel heb je super mooie foto's gemaakt <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hij lijkt mij best fijn maar wel jammer dat hij toch niet zo fijn is als in het begin dan vind ik hem wel prijzig.

  Liefs Teresa

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie foto's heb je gemaakt! Ik ben heel nieuwsgierig geworden naar dit product.

  BeantwoordenVerwijderen