STARSKIN 100% Camellia 2-Step Oil Sheet Masks

Het is weer tijd voor een nieuwe lancering van STARSKIN! Dit heerlijke merk lanceert twee nieuwe sheet masks; de 100% Camellia 2-Step Oil Sheet Masks. Twee must-have sheet maskers waarin huidverbeterende camelliazaadolie wordt gecombineerd met de laatste sheet masker innovaties voor een dubbelvoedende skin boost. Nieuwsgierig naar deze maskers? Lees dan snel verder!

Ondanks dat je er bij een masker weinig van terug ziet; laten we even beginnen met de verpakking. Deze verpakking is tot nu toe mijn absolute favoriet als het gaat om STARSKIN producten. De prachtige Camellia bloemen op de voorkant geven gelijk een hele romantische, luxe uitstraling. Met name de roze zit helemaal in mijn straatje!

Maar hé, bij een masker is de verpakking niet het belangrijkste. Het gaat tenslotte om de inhoud. Tijd om deze te testen!
Dit nieuwe masker is er in twee varianten;

- Nourishing & Anti-Wrinkle; een benitsubaki sheet masker, verrijkt met rimpel-egaliserend hyaluronzuur, arginin en aminozuren om de doffe en droge huid te voeden en verzorgen, het aanzicht van fijne lijntjes en rimpels te verminderen en de jeugdide veerkracht van de huid te herstellen.
- Nourishing & Brightening; een benitsubaki sheet masker, barstend van de radiance-boosting superhelden: niacinamide, extract van de moerbeiboomschors en extract van de pioenrooswortel, om de doffe en droge huid te voeden en verzorgen en een prachtige gezonde glow tevoorschijn te toveren.

Omdat ik zelf nog geen last heb van fijne lijntjes en rimpels heb ik het 'Nourishing & Brightening' masker getest. Deze sluit het beste aan bij mijn huidtype.

Hoe gebruik je dit masker?
Stap 1; reinig de huid en dep deze vervolgens droog. Scheur de capsule van het masker af (dit kan eenvoudig door de lijntjes hiervoor te volgen).
Stap 2; open de capsule en masseer de olie in de huid.
Stap 3; open nu de masker verpakking zelf. Haal hier het sheet masker uit en verwijder de beschermende laag.
Stap 4; breng het sheet mask aan op het gezicht en laat deze gedurende vijftien minuten intrekken. Verwijder vervolgens het masker.
Stap 5; dep het overgebleven serum voorzichtig in.

Na het volgen van deze stappen voelt mijn huid heel erg prettig aan. Mijn huid voelt zacht en ziet er verzorgd en egaal uit. Ik denk dat dit tot nu toe mijn favoriete Starskin masker is! Mocht je hem tegen komen in de winkel en op zoek zijn naar een fijn masker kan ik je zeker aanraden deze eens te proberen.

STARSKIN 100% Camellia 2-Step Oil Sheet Mask - €9.95 per stuk.
'' Wat is jouw favoriete STARSKIN masker?

2 opmerkingen