UPDATE | Blijft een flowerbox lang mooi?

Het is inmiddels drie maand geleden dat ik schreef over de longlife flowerboxen van Perfect Roses en Maison Flowers. Dozen met prachtige rozen, die beloofden minimaal één jaar mooi te blijven. Omdat ik jullie had beloofd nog eens een update tussendoor te geven leek dat mij nu het perfecte moment. Hoe zien de boxen er na drie maanden uit?


Ik begin met de box van Perfect Roses; dit is de Small Baby Pink flowerbox en deze shop je voor €89.50. De duurste box van de twee die ik heb ontvangen, al zit hier één roos extra in.

Wat betreft de kwaliteit van de rozen heb ik weinig verandering gezien. De rozen zien er nog steeds prachtig uit en lijken eigenlijk net uit de winkel te komen. Het enige wat ik heb gemerkt is dat er wat gemakkelijker -kleine- stukjes afbrokkelen wanneer je de doos regelmatig verschuift. Zo gebruik ik de beide dozen namelijk voornamelijk veel voor foto's op mijn blog en voor mijn Instagram.

Of dat afbrokkelen ook echt zichtbaar is of stoort? Nee. Ik ben eigenlijk héél erg enthousiast over de houdbaarheid tot nu toe. Ik hoop dat hij de volgende maanden net zo mooi blijft!

Als tweede de Pink Small Square box van Maison Flowers, een vierkante doos in plaats van de vorige -ronde-. Deze doos bevat negen rozen en deze shop je voor €69.95.

Ook over de kwaliteit van deze rozen kan ik weinig verkeerds zeggen. Het enige wat ik bij deze rozen merk is dat ze wat minder afbrokkelen. Ook als ik de rozen echt daadwerkelijk aanraak gaan er niet snel stukjes af.

Het geen wat ik wel merk is dat deze rozen iets gevoeliger lijken te zijn voor stofjes. Daar heb ik op mijn andere box net even wat minder last van.

Tot nu toe zou ik dus geen keuze kunnen maken tussen beide webshops. Beide boxen doen het nog fantastisch en daar ben ik alleen maar blij om. Als jij nu ook twijfelt tussen deze twee webshops kan ik je eigenlijk alleen maar aanraden om naar de vormgeving te kijken; welke vind je het mooiste? Baseer daar je keuze op! Wat mij betreft zijn ze qua kwaliteit allebei even goed.

'' Welke flower box is jouw favoriet?

9 opmerkingen

 1. Teresa Palm07-05-2018 08:24

  Ze zien er echt nog super mooi uit! En wauwie ik ben heel benieuwd naar een schoenen collectie artikel als dat mogelijk is haha.

  Liefs Teresa ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind dit zo mooi staan, al denk ik niet dat het in ons interieur zou passen. De ronde vind ik net dat ietsje leuker. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat verrassend dat ze daadwerkelijk zo lang mooi blijven. Had ik eigenlijk niet verwacht haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind het echt prachtig, maar ook vreselijk duur!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat goed dat ze zo lang mooi blijven. Ze worden alleen stoffig op den duur lijkt me als je ze niet afdekt. Ik vind de box van Perfect Roses het mooiste.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw ze zien er nog steeds goed uit! Fijn dat ze zo lang mooi blijven!

  BeantwoordenVerwijderen