Zoella Beauty - Scooper Dooper & Wonderhand

Ondanks dat Zoe, beter bekend als Zoella, al weer een jaar of vier bezig is met haar Zoella beauty lijn had ik er nog weinig van geprobeerd. Ik heb een kaars, een toilettasje en geurstokjes uit deze (en de Zoella Lifestyle) collecties. Tijd om eindelijk weer eens wat nieuwe producten uit te proberen! Ik bestelde de Scooper Dooper (bath bubbles) en Wonderhand (handcrème). Nieuwsgierig wat ik er van vind? Lees dan snel verder!

Allereerst de reden waarom ik besloot om deze producten te bestellen; ze zijn vanaf nu namelijk verkrijgbaar bij bol.com. Dit artikel is overigens -helaas- niet gesponsord door Bol, maar het leek mij een handige tip om met jullie te delen. Ik weet namelijk dat niet iedereen even graag in Engeland besteld.

Ik besloot daarom om deze twee producten te nemen. Te beginnen met de Scooper Dooper Foaming Bath Soak. Dit product gebruikt Zoella altijd in haar eigen vlogs en geven echt een fantastisch bubbelbad. Misschien niet het geen waar je met dit warme weer gelijk aan denkt, maar zelf vind ik juist een verkoelend bad heerlijk met deze warme temperaturen.

Scooper Dooper geeft daarbij inderdaad fantastische bubbels. 'Scoop' een klein beetje op je hand, masseer door het water en je creeërt een heus bubbelbad met hele fijne bubbels.

De werking is goed, maar natuurlijk is de geur even belangrijk. Beide producten komen uit de basis Zoella Beauty lijn (dit houd in dat ze altijd te koop zijn en niet slechts tijdelijk). Deze basislijn heeft een hele zachte, frisse geur. Een beetje een satijngeur, als je weet wat ik bedoel. Ik vind hem heel aangenaam!
Scooper Dooper is wat mij betreft heel goed bevallen, tijd om Wonderhand te proberen! Wat betreft handcrèmes heb ik er al een heleboel in mijn collectie, al vind ik het nooit erg om er nog een toe te voegen. Wonderhand trok mij dan ook met name door de verpakking over de streep.

De geur van Wonderhand is, om te beginnen, wederom heel fijn. Het is dezelfde geur als Scooper Dooper, al heb ik wel het idee dat deze net iets meer ingetogen is. Dat is prettig, je wilt namelijk geen hele heftige geur op je handen.

Wonderhand zit in een eenvoudige tube en is daardoor gemakkelijk te doseren. Je brengt een klein beetje aan op je handen, masseert de crème in en je handen voelen heerlijk aan. Het duurt iets langer dan ik meestal gewend ben om de handcrème in te laten trekken -hooguit een minuutje tot twee minuutjes-, al vind ik dat persoonlijk niet zo'n probleem. De heerlijke geur en zachte handen die hij achter laat maken dat helemaal goed.

Ik ben heel enthousiast over deze twee Zoella Beauty producten en ben vooral heel nieuwsgierig naar de andere producten die ik nog niet heb geprobeerd!

Zoella Beauty Scooper Dooper - €9.99
Zoella Beauty Wonderhand - €7.99

'' Heb jij al eens iets van Zoella Beauty geprobeerd?

4 opmerkingen

 1. Supermooie foto's! De producten lijken mij heel lekker.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Ik ben in ieder geval heel erg enthousiast.

   Verwijderen
 2. Bedankt voor de tip! Ik ga eens een kijkje nemen op Bol! Ik houd van de producten van Zoella!

  BeantwoordenVerwijderen