Aliexpress review | Budget tas (€13.00)


Nog niet heel lang geleden deelde ik een 'Aliexpress bargains' artikel, waarin ik onder andere twee budget tassen met jullie deelde. Ondanks dat bepaalde items op dit soort goedkope websites er op de plaatjes soms erg mooi uit zien kunnen deze in de realiteit onwijs tegenvallen. Ik besloot één van de twee tasjes te bestellen om te kijken hoe het met de kwaliteit gesteld was, en vandaag deel ik mijn ervaring met jullie!


Om te beginnen; het exterieur. Als je teruggaat naar mijn Aliexpress bargains artikel zul je zien dat hij absoluut overeenkomt met het plaatje van de verkoper. De tas heeft vrijwel dezelfde kleur en de details stemmen ook overeen.

Een prima tasje op het eerste gezicht, al kijken we natuurlijk nog even verder. Het eerste wat mij aan het exterieur opvalt is de kleur goud. Op het plaatje van de verkoper lijkt het goud wat meer rosé, hier is het echt een stuk meer geelgoud. Omdat ik zelf vaak roségouden details in mijn kleding heb had ik dit ook liever iets meer rosé gezien, al is er op zich niets mis met deze kleur goud.

De ritsen en het hengsel doen dan ook prima hun werking, al merk ik wel dat het handvat ontzettend ingedeukt is. Dit geld ook voor de bovenkant van de tas, waardoor je een wat minder mooie deuk in de gehele bovenkant van de tas krijgt. Ik heb hem nu ongeveer een week hangen, maar deze deuken zijn er nog steeds niet uit. Ik vraag mij dan ook af of deze deuken er ooit nog wel uit zullen gaan.

De binnenkant van dit tasje bestaat uit één groot vak, afgewerkt met een soort satijnen stofje. De binnenkant ziet er netjes uit, en hoewel de tas er heel klein uit ziet kan je er toch meer in kwijt dan gedacht. Wanneer mijn telefoon en portemonnee er in zitten is er nog genoeg ruimte voor andere spullen.

Al met al ben ik zeker tevreden met deze tas! Wat betreft de kwaliteit vind ik het vergelijkbaar met tassen die je bijvoorbeeld bij de Primark koopt. Je kunt er een tijdje mee door, maar op jarenlang gebruik moet je natuurlijk niet rekenen. Dat is voor zo'n prijsje wat mij betreft ook geen probleem!

Ik betaalde voor deze tas €13.62 en kocht hem bij deze verkoper. Het duurde een kleine twee weken voordat ik de tas in huis had!

'' Wat vind jij van deze tas, en bestel jij wel eens een tas op Aliexpress?

6 opmerkingen

 1. Teresa Palm19-06-2018 08:44

  Ik heb hem ook besteld naar aanleiding van je artikel en ik ben er super blij mee! Super leuk tasje is het.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, dat is zeker niet slecht! Ik vind het echt een mooi tasje!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi tasje! Het is inderdaad altijd afwachten hoe iets er in het echt uit ziet wanneer je het op Aliexpress besteld.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik bestel er nooit meer haha! Maar door jou prachtige foto's lijkt hij heel luxe :)

  BeantwoordenVerwijderen