Bluetooth Oordopjes

Nog niet zo lang geleden lanceerde Apple hun eerste wireless earbuds, oordopjes die niet zijn verbonden met een kabeltje maar werken doormiddel van bluetooth. Tegenwoordig vind je naast dit soort bluetooth oordopjes ook bluetooth koptelefoons, al probeerde ik vandaag de draadloze oordopjes. Niet van apple, maar deze van Fantime! Nieuwsgierig wat ik er van vond? Lees dan snel verder.

De oordopjes komen in een simpel, wit doosje met daarop informatie van het merk. Wat mij gelijk opviel waren de Chinese tekens, al zegt dat natuurlijk nog niets over de kwaliteit.

Wanneer ik ze uit het witte doosje haal komt er opnieuw een wit doosje tevoorschijn, tezamen met een klein kabeltje om dit doosje mee op te laden. Dit doosje is namelijk een oplaadstation voor de oordopjes.

Het handige aan dit oplaadstation is het kleine formaatje; het doosje is een kleine tien centimeter en schuif je daardoor gemakkelijk in je tas. Zo voorkom je dat je oordopjes leeg zijn op het moment dat je ze graag wilt gebruiken!
Tijd voor de oordopjes zelf! De oordopjes zien er heel eenvoudig uit en lijken zelfs een beetje op die van Apple, al zitten hier extra in-ear rubbertjes aan. Hierdoor zitten de oordopjes in principe prettig, al vind ik het enige nadeel dat de oordopjes in het geheel heel groot zijn. Van mij hadden ze een stukje kleiner gemogen, dan waren ze wat prettiger in het gebruik.

Máár, ondanks dat ben ik zeker verrast door het geluid. De oordopjes geven een heel fijn geluid en werken wat dat betreft prima. Je kunt ze tot vier uur gebruiken voordat je ze weer even op dient te laden, al kom ik zelf nooit aan die vier uur achter elkaar.

Al met al ben ik heel tevreden over deze oordopjes. Als ze net een wat kleiner formaatje hadden gehad waren ze helemaal top geweest! Mocht je niet zo'n fan zijn van oordopjes kun je natuurlijk ook eens een draadloze koptelefoon proberen, daar ben ik ook heel nieuwsgierig naar geworden!

Bluetooth Oordopjes - €73.00
'' Heb jij al eens draadloze oordopjes geprobeerd?

2 opmerkingen

 1. Dit soort oordopjes lijken mij heel handig. Jammer dat ze zo groot zijn!

  Liefs Barbara

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die zien er heel fijn uit! Mijn oordopjes zijn weer al kapot en voor tijdens het sporten lijken dit soort oordopjes heel handig.
  Liefs,
  Yara

  BeantwoordenVerwijderen