Dit is Beau


Misschien heb je Beau al eens voorbij zien komen in één van mijn Photo Diarys, maar misschien ook nog niet! Ondanks dat ik al regelmatig foto's van deze lieverd heb gedeeld heb ik nog niet eerder daadwerkelijk een ''voorstel'' artikeltje over hem geschreven. Het leek mij na het nemen van deze foto het perfecte moment, dus mocht je nieuwsgierig zijn; lees dan snel verder!

Toen wij Beau net kregen was het nog een héél, héél klein hondje. Dat is hij nog steeds, al is hij natuurlijk wel een stukje gegroeid. Hier woog hij nog geen 500 gram! Beau is een volle Pomeriaan, een hondje die ook vaak heel klein blijven.

Wat betreft het geslacht van Beau, aangezien ik snap dat daar vraagtekens bij kunnen komen. Mijn feed is doorgaans namelijk roze en daardoor zijn er veel roze attributen (dekentjes, bloemen etc.) in de buurt. Ondanks al het lieflijke roze is het toch een jongetje.
Hier is Beau alweer een paar maandjes oud en zie je vooral dat hij een stuk meer vacht heeft gekregen. Hij lijkt daardoor ook gelijk een stuk groter, al is hij in verhouding met zijn geboorte maar een paar honderd gram aangekomen én is hij ook maar anderhalf keer zo groot.
Deze foto is van een maandje geleden, waar hij lag te genieten van een knauwstaafje. Goed voor de tandjes én hij geniet er altijd onwijs van. Hij ligt hier -natuurlijk- weer op iets roze, al heeft hij deze zelf uitgekozen. Het is een roze tule rokje die ooit op de grond terecht kwam. Inmiddels heeft Beau hem eigen gemaakt en ligt hij er regelmatig op!

Meer foto's van Beau zien? Bekijk dan ook zeker mijn voorgaande Photo Diarys én volg mij op Instagram.

'' Heb jij ook een hondje?

5 opmerkingen

 1. Wat een schatje en wat is ie ook heerlijk fotogeniek! Wij hebben zelf geen hondjes, maar als het aan mijn dochtertje komt er zo een als die jij hebt ;-) Mijn Bloglovin' overzicht stond open en toen zag ze jouw post en zei ze direct: ooh wat een lief hondje zo een wil ik ook hihi.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Teresa Palm22-06-2018 09:45

  Ohhh die eerste foto! Wat een popje. Beau ziet er echt heel lief uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een fotogeniek kereltje! Misschien heeft hij wel een identiteitscrisis door al dat roze, haha.

  BeantwoordenVerwijderen