Karma Jewelry Bracelet


De laatste tijd doe ik weinig impulsaankopen meer zoals ik dat vroeger veel deed. Ik denk tegenwoordig een stukje beter na over mijn aankopen, al heb ik vandaag tóch een artikel over een impulsaankoop die ik recentelijk deed. Ik schafte namelijk een onwijs leuke Karma Jewely armband aan en deel deze vandaag met jullie!


Mijn impuls aankoop van vandaag is geen hele prijzige, maar toch was het niet iets wat ik écht nodig had of waar ik al langer mijn oog op had. Ik zag hem de avond voordat ik hem kocht via de website van Wehkamp en twijfelde toen al om hem te bestellen, maar besloot dat toch niet te doen. De volgende dag ging ik met een andere intentie naar de juwelier -waarvoor ik helaas niet slaagde- al kwam ik daar de Karma armbandjes opnieuw tegen. Ik zag toen dit schattige armbandje en besloot hem toen maar aan te schaffen.

De Karma armbandjes zijn niet vaak exact hetzelfde en hebben daardoor ook niet allemaal een specifieke naam. Ik koos voor dit lieve armbandje met vrij kleine 'kraaltjes' in grijs, roze en rosé-goudkleurige tinten. Je trekt dit armbandje aan doormiddel van twee touwtjes en daardoor is hij met vrij kleine polsen, maar ook als je polsen wat groter zijn goed te dragen.

Mocht je geen fan zijn van deze kleurencombinatie heeft Karma Jewelry nog véél meer keuze. Wat betreft kleuren, maar ook wat betreft de grootte van de kraaltjes en steentjes.

Ik shopte dit armbandje voor €24.95, al kan de prijs van je Karma Jewelry armbandje natuurlijk iets verschillen; dit ligt namelijk aan de gebruikte kraaltjes en de grootte hiervan.

Karma Jewelry Bracelet - €24.95
'' Wat was jouw laatste impuls aankoop?

6 opmerkingen

  1. Wat een lief armbandje!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind deze wel heel erg leuk hoor! Mijn laatste impuls aankoop? Een rok, vlak voor ik op vakantie ging.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een mooi armbandje, heel fijntjes ook. Mijn impulsaankoop deed ik vanavond nog: een joggingsbroek met jungleprint. Ik had mijn oog er al eerder op laten vallen, maar toen was ie uitverkocht.

    BeantwoordenVerwijderen