Multi Masker Review


Maskers zijn producten die ik fantastisch vind als ik ze gebruik, maar in de praktijk pak ik ze er toch veel te weinig bij. Mijn maskercollectie blijft doorgaans maar groeien en groeien, terwijl dat juist niet de bedoeling is. Niet zo lang geleden ontving ik van Masqy drie heerlijke maskertjes om te reviewen, en als het op een review aankomt móet ik de producten natuurlijk wel testen. Zo testte ik deze maskertjes de afgelopen drie weken en deel ik mijn ervaring vandaag met jullie!

Even een korte introductie over Masqy: ik maakte kennis met deze nieuwe webshop door een samenwerking die ik aanging met bb-cosmetics -ik reviewde dit prachtig palette van Etude House-. De dame waar ik contact mee had vertelde mij over hun nieuwe webshop (Masqy), waar zij zich volledig gaan richten op de verkoop van maskers. Op hun website vind je inmiddels meer dan honderd soorten en maten, waarvan ik er drie mocht testen.


PACKage - Sweet Dream Deep Sleeping Mask;

Het eerste masker die ik testte is dit maskertje van PACKage. Dit schattige masker zit in een matte, paarse verpakking met een kleine afbeelding. Deze paarse kleur geeft mij gelijk het vermoeden -in combinatie met het feit dat het om een slaapmasker gaat- dat er lavendel in zit. Dat blijkt inderdaad het geval te zijn wanneer ik hem omdraai.

Wanneer ik het masker uit de verpakking haal komt deze geur mij ook gelijk tegemoet. Het sheet mask breng ik aan na het reinigen van mijn make-up met een toner, waarna ik hem twintig minuten laat intrekken. Ik moet zeggen dat ik de geur vrij overheersend vind, maar dat is natuurlijk bij iedereen anders.

Na het verwijderen van het masker masseer ik het overgebleven product in de huid in, waarna het de bedoeling is dat je het masker verder niet afspoelt. Dit laat even een plakkerig laagje achter, al trekt ook dit na enige tijd weg. Wanneer dat plakkerige laagje is weggetrokken merk ik dat mijn huid vooral strak aanvoelt, maar tegelijkertijd ook lekker zacht. Of het mij beter helpt slapen? Dat niet, al komt dat waarschijnlijk door de geur. Deze blijft ook na het intrekken heel aanwezig.

Al met al absoluut een fijn maskertje, al moet je wel een echte lavendel liefhebber zijn voor dit maskertje!

PACKage - Sweet Dream Deep Sleeping Mask - €3.15

The Skin Lounge Firming Lift Mask;

Het tweede masker is een maskertje van The Skin Lounge, welke gehuld is in een zomerse, roze verpakking. Dit is wederom een sheet mask, al merk ik wanneer ik dit masker uit de verpakking haal dat ik een stuk enthousiaster wordt. Dit masker heeft namelijk een hele subtiele geur.

De geur zou ik omschrijven als licht zoet en een klein beetje fruitig, lekker fris! Dit masker is een genot om vijftien tot twintig minuten aan te brengen, en ook nadat ik het overgebleven masker heb ingemasseerd blijf ik deze geur ruiken.

Ook bij dit masker voel ik dat hij mijn huid een stuk strakker maakt. Mijn huid ziet er een stukje gepolijster uit en ik merk dat mijn make-up er heel mooi uitziet als ik deze vervolgens aanbreng. Dit maskertje zou ik zeker opnieuw gebruiken!

The Skin Lounge Firming Lift Mask - €3.95

Tony Moly Natural Aroma Rosewood Oil Mask;

Wat betreft de vormgeving vind ik dit masker onmiddelijk het leukste. Hij is roze, heeft een bessentakje op de voorkant én is van Tony Moly. Een merk waar ik al meerdere, fijne producten van heb geprobeerd!

Ik verwachte een hele intense rozengeur bij het openen van dit masker -en als ik iets onprettig vind is het rozengeur- maar dat viel gelukkig héél erg mee. Natuurlijk ruik je de rozen zeker, maar het is in dit geval heel luchtig en zeker niet op een onprettige manier.

Het masker -wederom een sheet mask- laat ik 15 tot 20 minuten in de huid intrekken, waarna ik hem afspoel. Mijn huid voelt heel zacht en glad aan; een prima maskertje! Ik vind het wel prettig om bij dit masker nog even na te spoelen met water omdat hij bij mij niet helemaal intrekt, ook niet nadat ik blijf inmasseren met mijn vingers.

Tony Moly Natural Aroma Rosewood Oil Mask - €2.95

Al met al vind ik deze maskertjes zeker geslaagd en zou ik absoluut aanraden eens een kijkje te nemen bij Masqy, als je een fan bent van maskertjes natuurlijk! Mijn favoriet is by far het masker van The Skin Lounge en deze zou ik dan ook zeker opnieuw proberen!

'' Wat is jouw favoriete masker?

5 opmerkingen

 1. De werking van het Firming Lift Mask klinkt erg goed! Ik durf maskertjes soms ook best hamsteren, moet ik toegeven. O:-) Op dit moment heb ik een aantal tubes en een pompflacon in gebruik en liggen er heel wat sachets klaar.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Lekker! Altijd goed, zo af en toe een maskertje. :)

   Verwijderen
 2. Teresa Palm14-06-2018 08:53

  Ik heb dat eerste maskertje ook eens geprobeerd en voor mij werkte de geur ook niet zo prettig. De tweede en derde maskers lijken mij wel super fijn. Wat leuk trouwens, een webshop met alleen maskertjes. Ik ga zeker eens kijken! :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat jammer zeg! De andere twee maskertjes kan ik je zeker aanraden.

   Verwijderen
 3. Wat zien deze maskertjes er leuk uit zeg! Ik kende ze ook nog helemaal niet

  BeantwoordenVerwijderen