Photo Diary Week 22 & 23

Vorige week kwam er even geen Photo Diary online, al heb ik deze foto's natuurlijk tegoed gehouden voor de diary van deze week! Twee kleine weekjes -wat betreft de hoeveelheid foto's- samengevoegd. Nieuwsgierig naar een klein kijkje in mijn afgelopen weken? Lees dan snel verder!

Het uitzicht wat ik doorgaans op de maandagavond heb; mijn lampen. De foto's voor de artikelen die week maak ik doorgaans gelijk op maandag, zo heb ik alles namelijk gelijk bij de hand voor de rest van de dagen. In dit geval maakte ik ook even wat foto's van spulletjes die ik kwijt wilde.

Ik ontving onder andere dit leuke pakketje met een aantal nagellakjes van Rimmel London Flip Flop Collectie, waarvan de review inmiddels al online staat.
Omdat het zulk heerlijk weer was kon ik weer een aantal jurkjes uit de kast pakken. Zo droeg ik onder andere dit leuke jurkje van Guess!

Ik kwam tijdens het opruimen van mijn foto's deze schattige foto tegen van toen Beau nog héél klein was. Heel erg schattig om dit soort foto's zo af en toe even terug te kijken.
Ook de review van dit nagellakje, OPI's 'Frenchie likes to kiss?' staat inmiddels online. Ik droeg dit kleurtje de afgelopen weken weer en ben er iedere keer weer even enthousiast over!

Natuurlijk werk ik ook de hele week, al deel ik daar meestal weinig foto's van. Een foto die ik toevallig nam was van de vracht die binnenkwam; een heleboel zware dozen om uit te pakken.
Deze schattige foto van Beau kan natuurlijk niet ontbreken in mijn diary. Buiten kijkt hij altijd heel nieuwsgierig om zich heen en ziet hij er nog veel schattiger uit.

Mijn vriend en ik besloten in het weekend even ergens wat te gaan drinken, wat we eigenlijk de laatste tijd niet meer zo vaak doen. Des te gezelliger om het weer wel een keer te doen!
We startten met een kopje thee en koffie en sloten af met cola & bitterballen. Bitterballen zijn echt mijn favoriete late night snack (al ben ik ook heel erg dol op mini loempia's), en zo af en toe moet dat kunnen!

Last but not least; mijn nieuwe Ted Baker tas. Ik shopte dit tasje via United Wardrobe voor een heel fijn prijsje, en dat terwijl de tas nog helemaal nieuw is. Ik ben er blij mee!

En dat was hem weer; een kort kijkje in mijn afgelopen weken. Ik ben heel nieuwsgierig hoe die van jullie waren!

'' Wat was jouw hoogtepunt van de afgelopen week?

4 opmerkingen

 1. Dat jurkje staat je echt prachtig! En wat een dropje is Beau.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Altijd leuk om te lezen. Dat jurkje is echt prachtig! En wat leuk dat je een pakketje van Rimmel mocht ontvangen.
  Liefs,
  Yara

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die nagellak is heel mooi zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Your dog is such a cutie, and I would love to try 'Bitterballen' one day. I hear so much good things about them from my Dutch friends.

  Oh and by the way, love your new Ted Baker bag. It looks so dainty and pretty.

  BeantwoordenVerwijderen