Rimmel London Flip Flop Nagellak

Op het moment dat ik dit artikel schrijf regent het met bakken uit de lucht, maar desondanks dat hebben we de afgelopen dagen niet kunnen klagen over het weer -afgezien van de extreme hitte, uiteraard-. Het zonnetje schijnt volop en ik denk dat ik niet de enige ben die haar jurkjes weer uit de kast heeft getrokken. Bij zo'n leuke outfit horen natuurlijk ook mooie (teen)nagels; tijd voor een mooi lakje. Rimmel London lanceerde onlangs de Flip Flop collectie, bestaande uit tien vrolijke kleurtjes. Ik ontving er vier van en laat deze vandaag aan jullie zien!

Ik ontving vier totaal verschillende, maar allemaal even gezellige kleurtjes. Van links naar rechts zijn dit;

818 Gold Edition; ik kan mij niet herinneren wanneer ik voor het laatst goud op mijn nagels heb gedragen, al trekt dit kleurtje mij gelijk over de streep dat wel weer te gaan doen. Het is een hele mooie, gouden kleur met een bijzondere metallic finish. Dekt in slechts één laagje.

406 Coral Blush; deze kleur komt meer in het straatje van nagellakjes die ik normaal zelf zou aanschaffen. Coral blush is -zoals de naam het al zegt- een zachte koraaltint. Doordat er veel roze in is gebruikt is hij heel zacht. Dekt in één laagje.

409 Pink-Holic; wederom een roze kleur, al is Pink-Holic toch heel verschillend van Coral Blush. Het is een fuchsia kleurtje met ook duidelijk een rode ondertoon. Door die rode ondertoon is hij niet heel fel en valt hij precies tussen roze en rood in. Dekt in één laagje.

885 Teal-ing The Scene; last but not least; een blauwe tint. Als hij iets lichter was geweest had ik hem turquoise genoemd, al is hij daar net wat te donker voor. Een mooie kleur! Dekt in twee laagjes.

Vier hele mooie kleurtjes, elk totaal verschillend van elkaar. Wat mij betreft is dit zeker een vrolijke collectie voor de warme lente- en zomerdagen.

Rimmel London Flip Flop Nagellak - €3.99 per stuk.
'' Welke kleur is jouw favoriet?

10 opmerkingen

 1. De coral blush vind ik heel mooi. Leuke collectie!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie kleuren! Mijn favoriet is Coral Blush.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben echt van de roze tinten, maar die goud kleur is ook echt prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh wauw wat een mooie kleuren! Ik vind de finish ook heel mooi

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooie frisse tinten, coral blush en Pink-Holic springen er voor mij uit.

  BeantwoordenVerwijderen