Rimmel London Summer Nudes


Het is officieel zomer en volledig in stijl brengt Rimmel London daarom maar liefst vier nieuwe, liquid lipsticks uit in hun 'Stay Matte' lijn. Vier kleurtjes die perfect staan bij je zongebruinde huid én Rimmel verteld ook dat deze liquid lipsticks in slechts één laagje volledig dekken. Ik testte ze voor jullie uit en deel vandaag mijn mening!

Van links naar rechts zie je de kleuren:
- Raw Embrace
- Troublemaker
- Love Bite
- Urban Affaire

Mijn favorieten zijn op het eerste oog Troublemaker en Love Bite, al kan dat natuurlijk op de lippen volledig anders ogen. Tijd om de kleurtjes uit te proberen!
Raw Embrace; deze kleur vind ik echt prachtig. Het is echt een nude-nude kleurtje, zeker met een kleurtje vind ik deze heel erg mooi. Bij mijn witte huid is hij een beetje té licht, maar als ik in de zomer wat bruiner ben ga ik deze zeker dragen! Dekt met één laagje zoals op bovenstaande foto, maar met twee laagjes draag ik hem liever.
Troublemaker; zoals ik al verwachtte is Troublemaker absoluut één van mijn twee favorieten. Deze kleur is zó classy, zeker in combinatie met een goede ooglook is dit echt een fantastisch kleurtje. Ik ben hier héél enthousiast over en heb hem al meermaals achter elkaar gedragen in de korte tijd dat ik deze lipsticks in mijn collectie heb! Deze dekt in één laagje.
Love Bite; ook dit kleurtje vind ik prachtig. Deze kan nog een extra laagje gebruiken om hem nog net even iets mooier te maken, al dekt hij in principe vrijwel in één laagje. Ook deze kleur behoort tot mijn favorieten doordat ik hem heel classy en elegant vind. Een perfecte kleur voor elke dag!

Urban Affaire; last but not least een donkere, paarse tint. Deze vind ik ook wederom héél mooi, al brengt hij helaas niet zo fijn aan als de andere drie kleurtjes. Hij werkt wat streperig en dekt ook niet helemaal in één laagje. Met een tweede laagje is hij qua kleur wel erg mooi, maar toch vind ik hem net iets minder dan de andere kleurtjes.

Al met al ben ik zeker enthousiast over deze nieuwe, liquid lipstick kleuren van Rimmel London. Mijn favorieten -Troublemaker en Love Bite- ga ik er regelmatig bijpakken, en met deze favorieten ben ik dan ook heel blij! Mocht je nog op zoek zijn naar liquid lipsticks in nude kleurtjes die gemakkelijk aanbrengen, lang blijven zitten én mooi opdrogen; neem dan zeker eens een kijkje of er een kleurtje bij tussen zit voor jou!

Rimmel London Summer Nudes - €10.99 per stuk. Verkrijgbaar vanaf begin juli
'' Welke kleur is jouw favoriet?

11 opmerkingen

 1. Troublemaker is echt een hele mooie kleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Teresa Palm26-06-2018 10:17

  Wauw, Troublemaker vind ik ook prachtig. Echt heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Love Bite vind ik er vooral heel mooi uitzien!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De Urban Affair vind ik heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die eerste vind ik niet zo mooi, maar de andere 3 wel

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een bijzondere kleuren zeg. Jammer dat die laatste niet zo goed dekt, verder vind ik 'm namelijk wel heel mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Heel jammer inderdaad, verder is het absoluut een leuk kleurtje.

   Verwijderen
 7. Mooie kleurtjes! Ik draag zelf weinig nude kleurtjes op mijn lippen en val wat deze tinten betreft dan ook voor Love Bite, die zou ik zeker dragen.

  BeantwoordenVerwijderen