Ted Baker Kelleis Mink Pink Sneakers

Twee van mijn favoriete 'fashion' gerelateerde dingen zijn op dit moment schoenen en Ted Baker. Ik heb heel wat mooie paren schoenen in mijn collectie en vind het geen probleem deze collectie ook met enige regelmaat uit te breiden. Mijn laatste toevoeging? Een paar schoenen van mijn favoriete merk op dit moment; Ted Baker. Beter kan het haast niet! Nieuwsgierig naar mijn nieuwe schoentjes? Lees dan snel verder!
Wat betreft collecties ben ik vrijwel altijd enthousiast over Ted Baker. Natuurlijk zijn er genoeg items die net niet helemaal mijn smaak zijn, al is een groot deel van de collectie dat wel. Dat heb ik bij vrijwel geen enkel merk!
Deze schoenen waren dan ook een schot in de roos. Ik had de Kelleis Mink Pink sneakers al gespot tijdens ons shop tripje naar Amsterdam (alweer enige tijd geleden) en was toen gelijk enthousiast. Een volledig roze paar schoenen had ik nog niet in mijn collectie. Nu kwam ik ze weer tegen op de website van footway en besloot ik om ze eindelijk te bestellen!

Daarnaast bestaat mijn schoenencollectie ook vrijwel alleen maar uit schoenen met een hak. Ik ben dol op hakken en mijn voorkeur gaat hier meestal dan ook naar uit, al hebben mijn voeten zo af en toe ook wel een dagje rust nodig!

Deze schoenen van Ted zijn daarom de perfecte match. Ze zijn heel eenvoudig en casual wat betreft het model, maar toch opvallend en uniek door de kleur. Naast dat de schoenen namelijk roze zijn, zijn de zolen dat ook.

Deze fijne sneakers zijn afgewerkt met een fijne suède look en zijn verder gecombineerd met het rosé-gouden signature strikje van Ted Baker. Als je de sneakers omdraait zie je wederom dat de achterkant is afgewerkt met rosé-goud, al is het een leuk detail dat de andere schoen weer met zilver is afgewerkt. Dit maakt de sneakers nog net even wat speelser.

Kortom; ik ben héél blij met deze fijne sneakertjes. Ik draag ze graag wanneer ik even geen zin heb in een paar hakken en vind ze voornamelijk heel fijn te combineren met een blauwe jeans. Wat een fijne schoentjes zijn dit!

Ik ben heel nieuwsgierig wat jullie laatste aankoop op het gebied van schoenen was, en wat je van mijn nieuwe aanwinst vind!

Ted Baker Kelleis Mink Pink Sneakers - €139.00.

Dit artikel is in samenwerking met footway.

13 opmerkingen

 1. They look so pretty! Absolutely love this style.

  Xo Amber

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hele mooie sneakers en dan vooral het strikje bij de veter.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Schattig, dat strikje bij de veters! Helemaal jij, deze sneakers. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Leuk zijn ze hé! Ik vind ze ook helemaal bij mij passen.

   Verwijderen
 4. Teresa Palm05-06-2018 11:11

  Ik vind ze echt super gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke vrolijke, lente-achtige sneakers! Ted Baker is een leuk merk.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie schoenen. De prijs valt opzich nog wel mee.
  Mijn laatste paar schoenen waren zwarte leren airmax thea

  BeantwoordenVerwijderen