Batiste Nude Droogshampoo

Met dit warme weer kan ik het me voorstellen dat je geen zin hebt om elke dag je haar te wassen. Je huid droogt namelijk al sneller uit, idem geldt voor je haren. Om het er toch fris en stijlvol uit te laten zien heeft Batiste weer een nieuwe droogshampoo in het assortiment; Batiste Nude. Nieuwsgierig hoe deze mij is bevallen? Lees dan snel verder.

De droogshampoos van Batiste werken heel eenvoudig. Je gebruikt ze als volgt;
- Schud de verpakking goed voor gebruik.
- Verdeel je haar in secties en spray op de haarwortels. Zorg hierbij dat je de spray tenminste 30 cm van je haar houdt. Hierdoor voorkom je een witte waas.
- Masseer de droogshampoo goed door het haar.
- Borstel en stijl je haar zoals gewenst.

De droogshampoo aanbrengen doe je in minder dan een minuut, waarna je haren er gelijk weer een stuk frisser uitzien. Naast dat ruikt het ook nog eens heerlijk; Batiste Nude heeft namelijk een hele fijne geur. Deze droogshampoo vind ik echt een typische kappersgeur hebben die ik nooit helemaal thuis kan brengen. Fijn vind ik hem echter zeker!

Is deze nieuwe droogshampoo een aanwinst in het assortiment van Batiste? Wat mij betreft zeker. De werking is hetzelfde als de andere droogshampoos, echter is de geur weer totaal anders. Hij behoort zeker tussen mijn favorieten. Ik ben weer heel erg enthousiast!

Batiste Nude Droogshampoo - €5.49
'' Heb jij deze droogshampoo al geprobeerd?

5 opmerkingen

 1. Deze lijkt mij heel fijn! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben een grote fan van de droogshampoos van Batiste dus zeker wil ik zeker eens proberen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oehh, deze ken ik nog niet! Ik ben benieuwd!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben ook fan van Batiste, alleen deze ken ik niet. Met mijn donkere haren, moet ik de bruine variant gebruiken. Die vind ik super fijn, want die laat geen witte waas achter!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dit klinkt wel goed, ik ken deze variant nog niet. Meestal gebruik ik de variant voor bruin haar, omdat ik ander toch een grijze waas over mijn haar krijg. Ben benieuwd hoe dat bij de Nude variant zit!

  BeantwoordenVerwijderen