Boek Review | De Royals (Geheimen) - Erin Watt

Na mijn reviews van De Royals deel 1 en De Royals deel 2 is het vandaag tijd voor het slot in deze trilogie; deel drie. De Royals - Geheimen. Niet getreurd, ik kan alvast verklappen dat het nog niet gedaan is met de fantastische Royals. Nieuwsgierig hoe ik het derde deel vond? Lees dan snel verder!

'' De Royals – Geheimen is het derde deel in de verslavende en passionele serie De Royals, vanNew York Times-bestsellerauteur Erin Watt. Een vleugjeVijftig tinten grijs voor jongeren van 15 jaar en ouder. Ella heeft haar hart verloren aan Reed, de aantrekkelijke bad boy van de steenrijke familie Royal. Ondanks al zijn rotstreken gelooft ze in hem. Maar zelfs voor overlever Ella zijn de problemen van Reed en zijn vier broers op zijn zachtst gezegd een uitdaging. Reed gaat voor Ella door het vuur. Maar om zijn eigen leven en daarmee dat van Ella te redden, moet hij zijn dubieuze verleden achter zich zien te laten. Kan hij dat? En lukt het hen om de geheimen van hun families voor eens en voor altijd te ontrafelen? -bol.com

In het laatste deel van De Royals gaan we natuurlijk gelijk verder bij het punt waar we bij deel twee waren gebleven. Als je de eerste twee delen nog niet hebt gelezen kan ik je aanraden de volgende alinea -deze bevat spoilers- over te slaan.

Spoiler alert: in het einde van deel twee maken we kennis met de vader van Ella. Ik hoor het je denken mocht je de andere boeken al gelezen hebben; die was toch overleden? Dat klopt, maar schijnbaar toch niet. De timing van Steve -Ella's- vader, is echter niet top. Een bekende van de Royals is vermoord en één van de gebroeders Royal wordt hiervan verdacht.

De gebroeders Royal zijn altijd een feestje om over te lezen, maar met de verdenking van een moord wordt dit derde deel ook nog eens erg spannend. Hoewel mijn vermoedens van de daadwerkelijke moordenaar ook bij de juiste persoon uitkwamen -het was dus enigzins voorspelbaar- maakte dat het voor mij niet minder spannend. Een perfecte combinatie met de dosis romantiek die je in de boeken vindt.

Kortom; ik ben dol op De Royals. Ik kan je zeker aanraden deze boeken te lezen deze zomervakantie. Het goede nieuws is namelijk dat we nog niet helemaal van De Royals afzijn. Dit is een trilogie die ook daadwerkelijk eindigt bij deel drie; hierna gaan we echter verder met een vierde deel. Deze gaat over het broertje van Reed; Easton. Zo zullen we waarschijnlijk toch nog wat van Reed en Ella teruglezen en zullen we -ondanks dat we een nieuwe verhaallijn tegemoet zullen gaan- toch verder kunnen genieten. Kan je ook niet wachten? Zet hem dan alvast op je lijstje; De Royals deel vier verschijnt op 06-11-2018.

Auteur: Erin Watt
Taal: Nederlands
Pagina's: 384 pagina's
Uitgeverij: Boekerij


'' Heb jij deze serie al gelezen?

3 opmerkingen

 1. Teresa Palm30-07-2018 09:05

  Ik heb De Royals serie ook besteld, maar ben nog in deel twee. Ik ga deze review bewaren voor wanneer ik deel twee uit heb haha.

  Liefs ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooi boek en prachtige foto's! Ik kende ze nog niet, oeps haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb nog geen vakantie, maar als het zo ver is dan ga ik zeker even bij dit boek in de boekenwinkel kijken. Ik ben ook wel dol op dit soort boeken.

  BeantwoordenVerwijderen