Boek Review | De Royals (Verraad) - Erin Watt


Vorige week konden jullie mijn review van het eerste deel in de Royals serie van Erin Watt al lezen. Vandaag is het tijd voor deel twee! Ik heb inmiddels de hele serie uit en kan niet wachten om mijn mening met jullie te delen. Nieuwsgierig of ik deel twee net zo goed vond als deel drie? Lees dan snel verder!

''De Royals – Verraad is het tweede deel in de verslavende en passionele serie De Royals, van de New York Times-bestsellerauteur Erin Watt. Een vleugje Vijftig tinten grijs voor jongeren.
Reed Royal heeft alles: looks, status, geld. De rijke meiden op zijn eliteschool staan in de rij voor hem, maar sinds Ella in zijn leven is, interesseren die hem niet meer. Ella is anders: zij laat zich niet inpakken door een giga landhuis en geld. Reed gaat voor haar door het vuur. Wanneer hij een domme fout maakt en Ella wegjaagt, stort zijn rijkeluisleventje in. Hij moet en zal haar vinden; alleen met haar kan Reed zijn leven vol geheimen en verraad achter zich laten.'' -bol.com

In deel twee van De Royals beginnen we met het vertrek van Ella. Dankzij een domme fout van Reed voelt ze de drang om te vluchten en doet ze dat ook daadwerkelijk. Het hele Royal gezin is in shock door dit plotselinge vertrek. In de eerste hoofdstukken van het boek lezen we daarom over de zoektocht naar hun geliefde Ella.

Wanneer Ella na de zoektocht van de Royals weer opduikt voelt het niet gelijk als vanouds in huize Royal. Gedurende het boek probeert het gezin elkaar langzaam weer te vertrouwen en kan Reed de geheimen achter het verhaal wat Ella heeft doen weglopen prijsgeven.

Terwijl we langzaam zien hoe de Royals weer verder naar elkaar toegroeien wordt dat tegelijkertijd belemmerd door verschillende dilemmas in het boek. Aangezien ik niet te veel spoilers wil geven kan ik je helaas niet vertellen wat er precies gaat gebeuren, maar dit boek heeft niet één maar twee cliffhangers aan het einde. Dit zorgde er dan ook voor dat ik na het lezen van deel twee gelijk ben begonnen in deel drie; het slot van de trilogie rondom Ella en Reed.

Omdat het boek vol belangrijke, interessante wendingen zit die je nog niet van te voren wilt weten kan ik helaas niet te veel prijsgeven over de inhoud. Het is tenslotte niet leuk als je het gevoel hebt het hele boek al te hebben gelezen na mijn review.

Wat ik wel kan zeggen is dat ik weer onwijs heb genoten van dit boek rondom de Royals. Deel twee begint iets saaier dan deel één, al zit ik al gauw weer helemaal in het boek en kon ik hem niet wegleggen. Ik heb over de gehele Royals serie welgeteld tien dagen gedaan, dus dat zegt wat mij betreft heel wat!

Ook zo nieuwsgierig naar deze serie? Ik raad je zeker aan het eerste boek dan op te pikken en te beginnen met lezen. Ik kon de serie in ieder geval niet meer wegleggen!

Auteur: Erin Watt
Taal: Nederlands
Pagina's: 352 pagina's
Uitgeverij: Boekerij

'' Heb jij deze serie al gelezen?

2 opmerkingen

  1. Zoals jij het boek beschrijft (en de rest van de serie), klinkt hij heel erg aantrekkelijk om te lezen! Het is lang geleden dat ik me zo kon verliezen in een boek. Ben heel benieuwd hiernaar!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ben nog nieuwsgieriger geworden naar deze serie. Je eerste review vond ik al heel goed klinken. Misschien schaf ik hem wel aan voor de vakantie!

    BeantwoordenVerwijderen