Bourjois Eye Catching Mascara

Voor het creeëren van de eenvoudigste cat eye look ooit brengt Bourjois twee nieuwe producten uit; de Eye Catching mascara en bijpassend eyeliner. De mascara ontving ik ter review en testte ik de afgelopen tijd uit. Nieuwsgierig wat ik er van vind? Lees dan snel verder!

Ik begin natuurlijk -zoals altijd- met de vormgeving. De vormgeving van deze mascara is heel simpel, maar als je goed kijkt zie je al snel een erg leuk detail. Op de dop van de mascara zie je namelijk in matzwart (de rest van de dop is glanzend) een katje. Een heel leuk, maar subtiel detail door de ton-sur-ton kleurkeuze.

Tijd om de mascara zelf te proberen! Wat mij gelijk opviel bij het zien van het borsteltje is de vorm en de dikte. Het is allereerst een gebogen borsteltje met tevens héél veel haartjes. Het is een heel vol borsteltje om zo een intens volume te kunnen creeëren. Klinkt goed!

Wanneer ik de mascara gebruik merk ik inderdaad dat hij mij veel volume geeft. Doordat de haartjes van het borsteltje zacht zijn brengt de mascara heel prettig aan en glijdt de mascara eenvoudig over mijn wimpers heen. Ik merk dat ik -doordat de haartjes heel dicht op elkaar staan- iets meer moeite moet doen om hem egaal te verdelen en klontjes te voorkomen, maar binnen twee minuutjes zien mijn wimpers er toch echt heel goed uit.

Ik moet dan ook zeggen dat ik blij verrast ben door dit product. Doordat het borsteltje gebogen is kun je de mascara gemakkelijk aanbrengen -alle wimpers worden vrijwel meteen meegepakt- en door even wat aandacht te besteden aan het egaal verspreiden voorkom je dat je wimpers vol met klontjes zitten.

Ik ben zeker enthousiast over deze nieuwe mascara van Bourjois en kan je dan ook absoluut aan raden om hem te proberen, mocht je nog op zoek zijn naar een nieuwe mascara!

Bourjois Eye Catching Mascara - €16.99
'' Welke mascara is jouw favoriet?

7 opmerkingen

  1. Hij geeft echt een mooi resultaat! Mijn favoriete mascara is de Sexy Pulp van Yves Rocher.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oeh, heel mooi effect! Ik ben dol op katten dus dit is echt wat voor mij haha.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mooi resultaat! Lijkt me een fijne mascara. Ik zal 'em zeker onthouden.

    BeantwoordenVerwijderen