De reden dat ik altijd bloemen in huis heb


Ik heb altijd bloemen in huis, en dan bedoel ik ook echt iedere dag. Ik heb natuurlijk mijn flowerboxen, maar naast deze boxen ben ik dol op vers gesneden bloemen. Het leuke aan bloemen is het feit dat ze heel multifunctioneel zijn. Nieuwsgierig waarom ik elke dag bloemen in huis heb en wat ik er precies zo leuk aan vind? Lees dan snel verder!
De eerste reden is natuurlijk eenvoudig; bloemen zijn mooi. Ik vind planten en bloemen echt de sfeer aan je huis geven, zeker nu het buiten ook zulk heerlijk weer is. Het geeft een stukje vrolijkheid aan een ruimte en is tegelijkertijd een tijdelijk accessoire.

Naast dat bloemen mooi zijn op je eigen tafel vind ik het ook altijd erg leuk om bloemen cadeau te geven. Een mooie bos bloemen geeft een warm gevoel en wordt daarom ook vaak geassocieerd als liefdescadeau. Ik persoonlijk word er in ieder geval erg blij van als ik een bosje bloemen cadeau krijg. Het bosje op de foto's hierboven kreeg ik dan ook toevallig -heel erg lief- van mijn opa en oma!

Mocht je iemand overigens niet vaak in het echt zien, maar hem/haar toch wil laten weten dat je aan ze denkt is het volgende idee wellicht leuk; een romantisch boeket bezorgen.

Mijn tweede reden om altijd bloemen in huis te hebben is het maken van foto's. In vrijwel al mijn Instagram (en ook héél veel van mijn blog) foto's zie je bloemen terug. Wederom in de vorm van flowerboxen én losse bloemen. Hiervoor gebruik ik zelf bijna altijd rozen, aangezien deze het beste bij mijn feed passen.

Ik snap uiteraard dat je voor deze laatste reden niet altijd nieuwe bloemen wilt aanschaffen -het kan prijzig zijn om een paar keer in de week bloemen te halen-, en mijn tip is dan ook om zoveel mogelijk foto's te schieten wanneer je bloemen in huis hebt. Positioneer de bloemen in alle foto's op een andere manier en creëer zo continu weer een nieuw plaatje. Door het gebruik van deze bloemen geef je een extra beetje leven aan je foto's en zien ze er -wat mij betreft- gelijk een stuk gezelliger uit!

En dat waren ze dan; mijn ultieme redenen om altijd bloemen in huis te hebben. Ik ben heel nieuwsgierig hoe dit bij jullie zit.

'' Hoe vaak heb jij gesneden bloemen in huis?

*Dit artikel is geschreven in samenwerking. Disclaimer.

12 opmerkingen

 1. Ik hou ook ontzettend veel van bloemen. De laatste paar weken heb ik geen verse bloemen in huis gehad in verband met de warmte, maar ik mis het wel.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik fotografeer ook altijd meerdere producten als ik verse bloemen in huis heb. :-) Ik vind je flowerboxen nog steeds ongelooflijk mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind rozen ook heel mooi, maar net wat je zegt wel duur om elke week mooie verse bloemen op tafel te hebben haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ahh ik ben dol op verse bloemen! Ruikt altijd zo lekker. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super mooie foto! Ik vind bloemen cadeau geven altijd heel leuk. Staat ook zo gezellig in huis. :D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Ik vind het ook erg leuk om bloemen te geven, of natuurlijk te krijgen. (:

   Verwijderen
 6. Oeps, ik doe dit nooit haha ;) Maar toegegeven: bloemen zijn zeker mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Bloemen zijn inderdaad erg fijn in huis<3 Love it!

  BeantwoordenVerwijderen