DRKS Luxury Oorbellen


Ik ben dol op sieraden, dat hoef ik jullie ongetwijfeld niet meer te vertellen. Wat betreft glinsterende dingen ben ik een echte ekster en kan ik het vaak niet weerstaan een nieuw paar oorbellen of een nieuwe ketting aan te schaffen. Ik was dan ook dol enthousiast toen ik deze pareltjes van DRKS mocht ontvangen! Nieuwsgierig naar deze oorbellen? Lees dan snel verder!

Het eerste paar wat ik ontving zijn de Daily Luxury Oorbellen VIII Zilver. Deze oorbellen zijn -voor mij- heel basic en daardoor perfect te combineren met vrijwel elke outfit in mijn kledingkast.

Deze oorbellen zijn ongeveer 3 cm en daarbij nikkelvrij. Het zijn dus geen echt zilveren oorbellen en hoewel ik snel irritatie krijg bij sieraden die niet echt zilver zijn, heb ik dat bij deze oorbellen niet. Zelfs na een hele dag dragen voel ik geen irritatie; een pluspunt!

Doordat de oorbellen niet al te groot zijn voelen ze niet zwaar aan in mijn oren. Ik merk eigenlijk niet dat ik ze in heb en dat is heel prettig. Tegelijkertijd is de aanwezigheid van de oorbellen des te beter; ondanks de simpele vormgeving vallen ze heel goed op. Dit komt voornamelijk omdat de steentjes heerlijk glinsteren, zeker wanneer je het geluk van een zonnige dag hebt.

Daily Luxury Oorbellen VIII Zilver - €69.90

Het tweede paar dat ik uitkoos is een stukje opvallender en zou ik minder snel dragen voor dagelijkse werkzaamheden. Daardoor zijn ze des te mooier voor speciale gelegenheden. Dit zijn de Daily Luxury Oorbellen XI Rose Goud. Deze mooie, rosé-gouden oorbellen koos ik met de intentie om te dragen tijdens de bruiloft van mijn broer komend september. Als je je mijn artikel over de jurk nog kunt herinneren (of lees hem hier) kan je je vast voorstellen waarom ik deze heb gekozen.

De oorbellen passen namelijk perfect bij de jurk. De details in deze jurk zijn rosé-goud en wat betreft overige accessoires was ik al begonnen met het kiezen van een mooi haaraccessoire in deze kleur. In het artikel liet ik al een haarband zien, al heb ik de definitieve keuze helaas nog niet gevonden. Met deze oorbellen in de aanslag is het echter al een stuk gemakkelijker om iets bijpassends te vinden!

Wat betreft de oorbellen ben ik ook weer erg enthousiast. Deze oorbellen zijn ongeveer 6 cm, wederom nikkelvrij. Doordat deze oorbellen een stuk groter zijn -zijn ze ook gelijk een stukje zwaarder en merk je bij deze oorbellen wel dat je ze in hebt. Persoonlijk vind ik dat geen probleem, met name omdat ik ze alleen op speciale gelegenheden zal dragen. 

Ook deze oorbellen glinsteren prachtig en zal ik zeker nog laten zien in een outfitpost waar jullie de uiteindelijke outfit voor de bruiloft kunnen zien. Ik ben in ieder geval erg tevreden over deze nieuwe toevoeging.

Daily Luxury Oorbellen XI Rose Goud - €89.90

Hoe mooi zijn mijn twee nieuwe paar oorbellen? Ik ben zelf onwijs enthousiast en draag de oorbellen met veel plezier. De zilverkleurige heb ik al meerdere keren verwerkt in een outfit en ik kan niet wachten om de rosé-goud kleurige oorbellen bij mijn jurk te gaan passen!

'' Welk paar is jouw favoriet?

7 opmerkingen