Etude House - Dreaming Swan Blush Jetê Pink


Toen ik begon met het maken van de foto's van dit artikel besefte ik pas hoe lang geleden het was dat ik voor het laatst een blush aan mijn make-up collectie toevoegde. Het afgelopen jaar heb ik -voor mijn doen- bijzonder weinig make-up aangeschaft en is mijn collectie eigenlijk helemaal niet zo gegroeid. Mijn blush collectie is er echter weer eentje rijker; ik ontving namelijk de prachtige Dreaming Swan blush van Etude House. Nieuwsgierig naar dit pareltje? Lees dan snel verder!


De reden dat de Etude House Dreaming Swan Blush mij zo aansprak is eenvoudig; kijk naar dat prachtige patroontje. Ondanks dat ik zelf niet dans -vroeger wel gedaan- heb ik ballet altijd prachtig gevonden. Het is bijzonder knap hoe deze sport word uitgeoefend, en naast dat ik het knap vind is het ook simpelweg één van de mooiste sporten -wat mij betreft, althans-.

Deze blush komt in een rond, roze tinnetje met daarop de illustratie van een vintage stoel. Een hele nostalgische plaat, als je het mij vraagt. Ondanks dat hij heel schattig is door de roze kleurtjes vind ik hem tegelijkertijd een hele ouderwetse uitstraling hebben. Daar bedoel ik overigens niets negatiefs mee; ik vind hem er alleen maar mooier door.

Wanneer je het tinnetje dan opendraait komt het volgende je tegemoet; de blush en bijgevoegde 'powder puff'. Dit soort puffjes zie je bij Etude House vaker voorkomen, ik heb namelijk ook een andere blush van hen waar zo'n soort pufje bij zit. Heel schattig!

De blush zelf is echter het mooist van allemaal. De roze blush heeft in licht reliëf een ballerina illustratie, wat hem bijna zonde om te gebruiken maakt. Je wilt hier tenslotte zo lang mogelijk van kunnen genieten!
Maar ondanks dat hij bijna te mooi is om te gebruiken doe ik dat uiteraard wel. Het is tenslotte ook zonde om hem in een lade te laten liggen om alleen af en toe te bewonderen.

De swatch van deze blush vind ik minstens even mooi als het plaatje in de blush, gelukkig! Het is een hele zachtroze kleur die zorgt voor een naturele noch gezonde uitstraling. De subtiele shimmers in de blush zie je op de foto iets minder goed, al zijn ze er toch en maken ze het plaatje compleet.

Ik kan niet anders zeggen dan dat ik heel enthousiast ben over deze blush. De kleur is prachtig, de vormgeving is minstens even mooi. Mocht je ook van dit soort prachtige plaatjes houden kan ik je zeker aanraden eens een kijkje te nemen bij de producten van Etude House; ze hebben namelijk nog veel meer moois.

Etude House - Dreaming Swan Blush Jetê Pink - €18.95
'' Wat vind jij van deze blush?

5 opmerkingen

 1. Teresa Palm16-07-2018 09:34

  Wat is hij mooi, wauw! Prachtige foto's heb je gemaakt.

  Liefs Teresa ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtige kleur blush en ook de verpakking vind ik heel mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, wat een prachtige verpakking!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie blush, met de puff ziet het er ook gelijk luxer uit!

  BeantwoordenVerwijderen