GOODIEBOX - Summer Bucket List Box

Tot een paar jaren geleden waren de subscriptie boxen zoals Glossybox, Lipsy en Birchbox onwijs bekend. Tegenwoordig zijn veel van dit soort boxen al opgeheven en is er voornamelijk in Nederland niet meer zo veel keus als we wel eens hebben gehad. GOODIEBOX komt terug met dit toffe concept door een maandelijkse subscriptie box te lanceren. Ik ontving hun Summer Buckte List box en deel vandaag de inhoud met jullie!


Ondanks dat we natuurlijk heel nieuwsgierig zijn naar de inhoud begin ik toch even met een korte introductie van de box zelf. De bedoeling van GOODIEBOX is om je iedere maand in de watten te leggen. Dit doen zij doormiddel van het maandelijks samenstellen van een leuke box vol make-up, skincare, haarproducten en andere beauty tools. Klinkt goed, toch? Tijd om de inhoud te bekijken!

Het eerste product wat ik in de box tegenkom is een lipstick van Mesauda Milano. Het merk ken ik in eerste instantie nog niet, al ziet het er op het oog prima uit. Een strakke verpakking -houd ik van- en een heel vrolijk kleurtje. Niet een kleurtje die ik zelf zou kopen, maar dat is nu juist het leuke aan zo'n box; je ontvangt soms ook dingen die je anders nooit zou hebben geprobeerd!
Om jullie een indruk te kunnen geven van de kwaliteit leek het mij perfect van dit product een swatch bij te voegen. Ik ontving de kleur Top Model en wauw; wat een intens pigment! Zelfs na het verwijderen van de swatch was mijn arm nog roze gekleurd op de plek waar ik de swatch had aangebracht.

Ondanks dat het een felle kleur is vind ik hem eenvoudig aan te brengen -wat mede komt omdat hij heel creamy is- en ben ik er zeker enthousiast over. Als je dol bent op felle kleuren is dit zeker iets voor je.

Mesauda Milano Lipstick - Winkelwaarde €13.00
Het tweede product wat ik ontving kon je hierboven ook al even zien op een swatch; dit is een blush van Paese Cosmetics. Bij het zien van deze blush werd ik niet gelijk heel enthousiast, wat mede komt omdat het echt een glitterbom is. De verpakking van deze blush is vrij fragiel en die combinatie deed hem een beetje goedkoop aandoen.

De swatch daar en tegen is toch een aangename verrassing. De glitters blijken voornamelijk een overspray te zijn, en hoewel ik toch een kleine shimmer blijf zien is hij een stuk subtieler als je hem daadwerkelijk gebruikt. Ik ga deze uit het doosje halen en in een magnetisch palette stoppen, want het is absoluut een mooi product!

Paese Cosmetics Argan Oil Blush - Winkelwaarde €10.00
Mijn favoriete product uit de box is by far dit heerlijke masker van Comme Deux. Dit is een 'paint' masker en komt -geheel bijpassend- in een soort verftube. Wanneer je het masker opent zie je gelijk dat het om een blauwe substantie gaat, dit is namelijk het #bluepaint masker.

Ik heb het masker nu één keer gebruikt en ik kan alvast verklappen dat ik zeer enthousiast ben. Het fijne aan deze maskers is dat ze parfumvrij zijn, waardoor ze geschikt zijn voor vrijwel elk huidtype. Mijn huid voelde in ieder geval zijdezacht aan na gebruik van dit masker.

Comme Deux Face Mask - Winkelwaarde €17.00
Het vierde product in deze doos is wederom een masker, al is het dit keer een hand sheet mask. Dit masker is van het merk Miqura, een merk waar ik al wel eerder van heb gehoord maar nog niet eerder iets van heb geprobeerd.

Dit masker ligt voor nu dan ook nog eventjes in de kast, aangezien ik weinig momenten heb waarop ik twintig minuten stil kan zitten zonder mijn handen te gebruiken. Wie weet in de vakantie!

Miquira Hand Sheet Mask - Winkelwaarde €7.50
Last but not least een product van een merk wat we -waarschijnlijk- allemaal nog wel kennen; Teez Cosmetics. Dit is de Desert Metals mascara en hoewel ik eigenlijk dacht dat Teez helemaal niet meer actief was schijnen ze dat nog steeds wel te zijn. Leuk om dat via zo'n box te ontdekken. Vroeger zag je het namelijk regelmatig bij voordeelwinkels in de schappen en was het ook zeker een leuk merk.

Deze mascara geeft je misschien het idee dat hij bruin is -door de bruine dop- maar het is toch een zwarte mascara. Op het eerste oog ziet hij er wat mij betreft uit en ik denk dat er hier nog een aparte review van online komt mocht hij mij goed bevallen!

Teez Cosmetics Desert Metals Mascara - Winkelwaarde €22.00

Al met al vind ik het zeker een leuke box. Drie van de vijf producten verwacht ik met regelmaat zelf ook te gaan gebruiken -de blush, het gezichtsmasker en de mascara-. De lipstick is niet helemaal mijn kleur, maar zal ook zeker niet ongebruikt blijven. Het masker hoop ik in de vakantie nog te kunnen proberen!

Mocht je ook eens zo'n GOODIEBOX willen proberen kan dat natuurlijk! Een box kost €19.95 per maand en heeft altijd minimaal een waarde van €65.00

" Wat vind jij van de inhoud van deze GOODIEBOX?


4 opmerkingen

 1. Ik vind de inhoud heel leuk! De lipstick is ook niet mijn ding maar de andere items zou ik wel willen proberen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke box idd, vind die lipstick vooral erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke inhoud! Vooral naar de mascara en het masker van Comme Deux ben ik het meest benieuwd geworden.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie box! Misschien dat ik me ook ga abonneren.

  BeantwoordenVerwijderen