Mijn eigen ontworpen telefoonhoesje

Een leuk telefoonhoesje is tegenwoordig niet meer weg te denken en is net als een tas of bril een accessoire om je outfit helemaal af te maken. Hoewel ik eerst nooit wisselde van hoesje wissel ik nu regelmatig van hoesje, waardoor ik er ook een stuk meer in mijn bezit heb. Zo ook een nieuw hoesje, die ik dit keer zelf ontworp. Nieuwsgierig waar ik hem vandaan heb? Lees dan snel verder!
Wat betreft telefoonhoesjes heb ik altijd een aantal vereisten;
- Het telefoonhoesje moet deels doorzichtig zijn
- Het telefoonhoesje moet beschermend zijn
- Het telefoonhoesje moet een siliconen hoesje zijn

Het handige aan het ontwerpen van een eigen telefoonhoesje is dat je deze keuzes allemaal zelf kunt maken. Ik ontwierp mijn hoesje bij CaseCompany en daar waren al deze vereisten geen probleem.

Vervolgens ben ik aan de slag gegaan met een ontwerpje, welke ik vrij simpel ontworpen heb. Ik heb dit gedaan met PhotoFiltre (het programma waarin ik altijd bewerk), maar je kan hem ook eenvoudig ontwerpen in de ontwerptool op de website. Dit is nog een stukje gemakkelijker, al kon ik daar niet exact het strikje vinden wat ik wilde gebruiken voor mijn hoesje.

Uiteindelijk kwam ik op dit schattige hoesje terecht; een doorzichtig hoesje met daarop witte en zwarte strikjes. Deze strikjes passen heel goed bij mijn stijl -ik draag héél veel strikjes- en hoewel ze niet roze zijn vond ik juist bij het hoesje het zwart-wit heel stijlvol. Zeker omdat mijn telefoon zelf natuurlijk al rosé-goud is.

Naast het design -waar ik heel enthousiast over ben- is ook de kwaliteit van het hoesje heel fijn. Hij is van siliconen, is daardoor gemakkelijk te verwisselen én is ook nog eens beschermend door de bumper aan de voorkant. Hierdoor valt je telefoon -mocht dat gebeuren- niet gelijk op het glas, maar raakt hij eerst de bumper. 

Een heel schattig, maar ook fijn telefoonhoesje wat mij betreft. Ik ben er in ieder geval heel erg tevreden over en gebruik hem met plezier!

Telefoonhoesje CaseCompany - €19.95
'' Wat voor telefoonhoesje heb jij?

*Dit artikel bevat product(en) die ik ter review heb ontvangen. Lees hier mijn disclaimer.

12 opmerkingen

 1. Ik vind hem super schattig!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een schattig telefoonhoesje is het geworden!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat is het tof geworden! Ik heb een lelijke OtterBox om m'n telefoon. Dat maakt hem valbestendig, want ik ben zó onhandig, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ooh wat een leuk hoesje heb je ontworpen!
  Liefs,
  Yara

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind hem super schattig! Ik dacht eerst dat het kleine vlindertjes waren, maar toen zag ik inderdaad de strikjes. Heel leuk gedaan. :)

  BeantwoordenVerwijderen