Mijn favoriete leesplekje


Ik lees onwijs graag, maar door mijn -vervelende- nek is het helaas niet op elke manier even prettig. Mijn favoriete leesplekje is daardoor absoluut mijn bed, omdat liggend lezen net een stukje fijner is voor het ontspannen van mijn nekspieren. Natuurlijk maak ik dat plekje dan zo gezellig en comfortabel mogelijk, wat met mijn nieuwe sierkussens absoluut is gelukt! Nieuwsgierig naar mijn nieuwe aanwinsten? Lees dan snel verder!


Om mijn leesplekje in te richten koos ik voor drie sierkussens van Dutch Decor, uiteraard volledig passend bij de rest van mijn stijl; vrouwelijk, roze én schattig.

Het eerste kussen dat ik koos is een eenvoudig, roze kussen van 70x70 cm. Dit kussen is heerlijk groot en is daardoor perfect om in weg te zakken tijdens het lezen. Niet alleen het kleurtje vind ik mooi, ook de stof is heel comfortabel; dit kussen is gemaakt van 100% katoen.

Mijn tweede kussen is een zandkleurig kussen in bouclé-look. In combinatie met de rafeltjes aan de zijkant doet dit mij gelijk denken aan een Chanel jurkje; hij is heel classy en tegelijkertijd ook heel tijdloos. Dit kussen koos ik in de maat 45x45 cm.

Last but not least koos ik nog voor een zandkleurig kussen, ook in 45x45 cm. Dit kussen is helemaal voorzien van een fluffy stof en voelt aan als een zijdezacht vachtje. Heel erg lekker om in de winterdagen tegen aan te kruipen met een kopje thee.

Ik ben heel blij met mijn nieuwe kussens en vind dat ze mijn leesplekje helemaal perfect maken. In combinatie met een goed boek vermaak ik mij hier prima! Momenteel lees ik overigens De Royals van Erin Watt, waar binnenkort ook nog een review van online komt. Tot nu toe kan ik in ieder geval verklappen dat hij mij erg goed bevalt.

'' Wat is jouw favoriete leesplekje, en wat vind je van mijn nieuwe kussens?

12 opmerkingen

 1. Ik zag deze foto al op je Instagram en het ziet er echt super gezellig uit. Dat boucle kussen vind ik ook super Chanel haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat vachtje ziet er heerlijk zacht uit! Ik lees ook het liefste in bed. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie kussens. Ik lees ook graag in bed of nu in de tuin op de loungebank

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. In de tuin is met dit weer inderdaad ook heerlijk. Als ik niet gelijk last had van zonneallergie zou ik daar ook weer heel erg van kunnen genieten.

   Verwijderen
 4. Ik lees het liefste in de tuin met dit heerlijke zonnetje, en anders ook in bed inderdaad. Deze kussens zien er ook super cozy uit!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Lekker hé! Ze zijn inderdaad heerlijk comfortabel.

   Verwijderen
 5. ahw het ziet er zo cute uit zeg, ik vind op bed het lekkerst

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mijn favoriete leesplek is mijn bed. Ik heb uitzicht op het weiland, en met mijn kussens en dekentjes is dat erg comfortabel :)

  BeantwoordenVerwijderen