New Heels - Dune Aiyana Blue

Als je mijn blog regelmatig leest weet je ongetwijfeld dat ik het liefste op hakken loop. Ondanks dat ik ook wel een aantal sneakers, loafers en andere platte schoenen heb bestaat het grootste gedeelte van mijn schoenencollectie toch uit hakken. Pumps, laarsjes en noem het maar op. Mijn nieuwste toevoeging aan de collectie; deze prachtige, metallic blauwe pumps van Dune. Nieuwsgierig naar deze pareltjes? Lees dan snel verder!

De pumps die ik uitkoos zijn van het merk Dune, waar ik eigenlijk nog niet eerder van had gehoord. Ik zag dit paar én ook een paar nude pumps -die helaas niet meer in mijn maat verkrijgbaar waren-, die mij beide erg aanspraken.

En ik hoor het je denken; met al dat roze in mijn kast; hoe kom je dan opeens bij metallic blauw? Mijn stijl is heel divers, en hoewel ik voornamelijk lichte kleuren (roze, bruin en wit) draag wissel ik dit vooral af met felle kleuren. Deze kleuren zijn rood en blauw. Dit zie je in mijn kledingkast ook duidelijk af, al had ik wat betreft schoenen nog weinig keus in andere kleuren.

Dit paar pumps is dan ook de perfecte aanvulling, want zijn ze niet prachtig? Ik mocht deze mooie schoentjes ontvangen van deschoenenfabriek, een website waar ze héél veel leuke schoenen aanbieden. Niet alleen pumps, ook sneakers, Clarks en andere toffe modelletjes.

Naast de metallic blauwe kleur vind ik ook de vorm van deze pumps heel fijn. Het is een heel klassiek model door de puntige punt en daar houd ik van. Hoe ik vroeger alleen maar pumps met een ronde punt nam ben ik daar tegenwoordig namelijk geen fan meer van. Wat puntiger staat wat mij betreft simpelweg veel vrouwelijker.

Wat betreft de hakhoogte en draagcomfort; deze pumps hebben een hak van 10 cm en lopen goddelijk. Ik draag natuurlijk regelmatig hakken en heb er daardoor weinig moeite mee, maar deze pumps zitten echt als gegoten. Mochten de nude kleurige pumps nog in mijn maat komen ga ik deze ook absoluut bestellen. Een fijn paar zittende pumps vind je namelijk niet zo snel!

Ik ben, zoals jullie waarschijnlijk al verwacht hadden, heel blij met deze pumps. Ze zien er prachtig uit, hebben een mooie hakhoogte en lopen ook nog eens heerlijk.

Dune Aiyana Blue Pumps - €79.95
'' Wat was jouw laatste schoenen aankoop?

9 opmerkingen

 1. Teresa Palm25-07-2018 09:22

  Wauwie, wat een gave pumps. Helaas zijn dit soort schoenen voor mij te hoog, ik ben niet zo goed met op hakken lopen haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, die zijn echt prachtig! Ik draag zelf ook graag hakken, maar heb alleen nog maar prachtige rosegold slingback hakken met een puntvorm gekocht. Ik zoek nog altijd de perfecte, basic zwarte versie.
  Liefs,
  Yara

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Een goed paar zwarte pumps is echt een must inderdaad!

   Verwijderen
 3. Waaauw geweldige kleur ook! Staan je zeker geweldig :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een gave kleur is dit zeg! Heel uniek.

  BeantwoordenVerwijderen