OPI - Hello Kitty Nagellak


Het is alweer even geleden dat de collectie die ik vandaag review uitkwam. OPI lanceerde in 2016 de Hello Kitty collectie met daarin maar liefst 12 prachtige lakken. Lakken die je nu niet meer in de winkel kunt verkrijgen, des te leuker is de website die ik ontdekte met lakjes uit 'oudere' OPI collecties. Ik deel mijn tip vandaag met jullie!
Ik heb het vandaag over de website Cosmeticaholland. Op deze website vind je producten van verschillende merken, voornamelijk voor een veel goedkopere prijs. Het gaat hier vaak om oudere collecties die tegenwoordig niet meer in de reguliere winkels te koop zijn.

Vroeger was ik helemaal hysterisch geworden van een website zoals deze, want ik was een echte OPI hoarder. Ik shopte alle collecties die ik leuk vond bij elkaar en heb daar tegenwoordig ook nog steeds een hele grote collectie van. De Hello Kitty collectie kwam na mijn tijd van nagellak hoarden, maar gezien hoe fan ik vroeger van Hello Kitty was kon ik deze collectie niet weerstaan.


Ik koos mijn drie favoriete lakjes uit deze collectie, en dat zijn van links naar rechts;
- Kitty White
- Look At My Bow
- Spoken From The Heart


Om te beginnen met de verpakking hoef ik jullie ongetwijfeld niet uit te leggen dat er iets anders is aan deze lakjes. De lakjes hebben namelijk een heel schattige wikkel om de reguliere dop, met daarop miniscule Hello Kitty gezichtjes. Het maakt de lakjes nog schattiger dan ze al waren! Het enige nadeel hieraan is dat het een plastic laagje over de dopjes is, dus voorzichtig zijn is absoluut een must bij deze lakjes. Het zou tenslotte zonde zijn om de plasticjes te verliezen.

Na de schattige flesjes is het tijd voor de kleurtjes zelf, welke ik persoonlijk ook érg schattig vind.

Kitty White: Kitty White lijkt op bovenstaande swatch misschien niet heel bijzonder, en dat klopt. Als een alleenstaande lak kun je dit kleurtje niet dragen, dit is namelijk echt een topcoat om over een ander kleurtje heen aan te brengen. Deze lak is op doorzichtige basis met daarin een heleboel shimmers in wit en zilver.

Op de foto hier onder heb ik hem geswatcht over de twee andere kleurtjes en dan is hij des te mooier. Met name als top coat over 'Look at my bow' vind ik hem fantastisch.

Kortom; met dit kleurtje vrolijk je al je andere lakjes op en geef je ze een uniek effect. Zo'n top coat is wat mij betreft echt een must in je nagellak collectie.

Look at my bow: deze kleur doet zijn naam eer aan, dit is namelijk vrijwel hetzelfde kleurtje als de strik van Hello Kitty. Barbieroze zou ik hem noemen, al is het in dit geval Hello Kitty roze. ;)

Dit kleurtje dekt perfect in twee laagjes en is daarnaast ook nog héél erg mooi in combinatie met de top coat. Ik vind het echt een Barbie combinatie en laat ik nou net dol zijn op die kleur!

Spoken From The Heart: de laatste kleur die ik uitkoos is Spoken From The Heart, een koraalroze nagellak. Deze kleur zit precies tussen rood en fuchsia in, waardoor ik hem eigenlijk lastig te bestempelen vind tot één kleur. Mooi is hij in ieder geval wel!

Ook deze kleur dekt perfect in twee laagjes en is wederom prachtig in combinatie met de top coat. Deze top coat maakt hem nog net iets zachter dan hij al was!

Ik ben over alle drie de lakjes ontzettend te spreken, idem over deze website. Mocht je ook op zoek zijn naar een specifieke, oudere collectie kan ik je absoluut aanraden eens een kijkje te nemen. Het grootste voordeel? De lakjes zijn ook nog eens goedkoper dan de officiële adviesprijs!

OPI - Hello Kitty Nagellak - €8.99 per stuk.
'' Welke kleur is jouw favoriet?

3 opmerkingen

  1. Teresa Palm12-07-2018 09:23

    Oh die roze met die glitter eroverheen is echt supermooi. Echt Barbie inderdaad haha!

    Liefs ♥

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een toffe kleurtjes! Gaaf ook met dat glitter erin..

    BeantwoordenVerwijderen