OUTFIT INSPIRATIE | 3x Zomer Outfit

Met het heerlijke weer van de afgelopen dagen leek het mij de perfecte dag voor een outfit inspiratie post. Ik nam weer eens een kijkje op de website van OTTO en stelde zo drie zomer outfits voor jullie samen. Twee met shorts én een met een jurkje. Nieuwsgierig naar mijn outfits? Lees dan snel verder! 

Outfit 1: de eerste outfit is vrij donker qua kleur, maar kan door de felle rode tinten goed doorgaan als zomer outfit. Dit shirtje heb ik toevallig zelf ook en draag ik erg graag, gecombineerd met een zwarte jeans of zwarte short. Bij een zomer outfit zou ik hem eerder combineren met een short en daaronder een mooi paar pumps. Hakken draag ik tenslotte in de zomer het liefste! Ik heb hem afgemaakt met dit schattige, rode tasje en vind het contrast daardoor erg leuk.

Top: Guess
Shorts: Levi's
Pumps: Guess
Tas: Pieces
Outfit 2: ondanks dat ik zelf weinig zwart draag kom ik bij OTTO op de een of andere manier veel leuke, zwarte items tegen. Dit leren broekje maakt een outfit al gelijk bijzonder, ondanks dat hij toch ook vrij simpel is. Ik vind dit een hele toffe, eenvoudige combinatie!

Top: Patrizia Dini
Shorts: Rick Cardona
Laarsjes: Guess
Tas: Guess


Outfit 3: deze laatste outfit is mijn persoonlijke favoriet, mede omdat hij veel lichte kleuren bevat. Ondanks dat ik de twee voorgaande outfits erg leuk vind draag ik zelf weinig donkere kleuren en zou ik outfit nummer drie daarom een stuk sneller aantrekken. Het jurkje van Guess vind ik onwijs leuk in combinatie met de schoenen en het tasje. Absoluut mijn favoriet!

Jurk: Guess
Pumps: Buffalo
Tas: Guess

Ik ben heel nieuwsgierig of jullie wel eens bij OTTO shoppen en wat jullie favoriete outfit is. Let me know!

'' Welke outfit is jouw favoriet?


Dit artikel is geschreven in opdracht.
Lees hier mijn disclaimer. 

3 opmerkingen

 1. Teresa Palm13-07-2018 09:02

  Die Guess top vind ik super leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ooh wat een leuke outfits heb je samengesteld! Ik vind het leren shortje wel iets hebben.
  Liefs,
  Yara

  BeantwoordenVerwijderen