OUTFIT | Sunny Stripes

Het is lang geleden dat ik voor het laatst een outfitpost plaatste -afgezien van de foto's die zo af en toe op mijn Instagram voorbij komen-, maar door een aantal leuke items die ik recentelijk ontvig én het warme weer van de afgelopen dagen leek het mij het perfecte moment voor deze zomerse outfit. Nieuwsgierig waar de items vandaan komen? Lees dan snel verder!

Top: Forever 21
Rok: My Jewellery
Armband: Guess
Tas: Pauls Boutique
Hakken: Supertrash

Een jeansrokje wilde ik al een langere tijd weer hebben, al moet ik eerlijk bekennen dat ik niet vaak neig naar deze items in de winkel. Op de een of andere manier vind ik de kleuren dan net niet leuk genoeg om te combineren, todat ik dit rokje tegen kwam. Deze roze kleur was namelijk gelijk perfect en toen de pasvorm ook nog eens heel fijn bleek te zijn was ik om. Dit leuke rokje heb ik mogen ontvangen van My Jewellery. Mocht je op zoek zijn naar nieuwe kleding voor je zomergarderobe kan ik je zeker aanraden eens een kijkje in hen assortiment te nemen. Ze hebben heel veel leuks!

Ik combineerde de outfit met een eenvoudig, gestreept shirtje van Forever 21. Deze heb ik al jaren in mijn kast hangen maar blijf ik met plezier dragen. Doordat het een heel basic item is kan je hem eenvoudig combineren met talloze outfits.

Onder een zomerse outfit draag ik zelf het liefste hakken, al vond ik een pump bij deze outfit niet zo geschikt. Ik koos daarom voor mijn geliefde Supertrash sleehakken; deze dragen echt fantastisch. Ondanks dat de hakken vrij hoog zijn -14 cm- lopen ze héél fijn en merk je amper dat je hakken aan je voeten hebt.
Om de outfit helemaal af te maken koos ik voor dit schattige tasje van Pauls Boutique. Deze is nudekleurig met rosé-gouden glitters, waardoor hij net even iets specialer is maar toch heel casual blijft!

Ik ben zelf heel enthousiast over deze outfit omdat hij onwijs comfortabel en eenvoudig is. Outfits als deze draag ik niet vaak, al is het af en toe heerlijk om je even casual te kleden!

'' Wat is jouw favoriete outfit met dit warme weer?


*Dit artikel bevat items die ik ter review heb ontvangen. Lees hier mijn disclaimer.

8 opmerkingen

 1. Cute with the pink skirt!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  www.dressedwithsoul.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ooh, een hele leuke outfit!
  Liefs,
  Yara

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hele mooie outfit, staat je goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke post! IK houd van dat rokje! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie outfit en de foto's vind ik ook mooi bewerkt zo met de achtergrond!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie zomerse outfit! Ik vind het spijkerrokje echt super leuk. Ik vind de kleur ook erg mooi en perfect voor de zomer. Ik draag in mijn vrije tijd graag een off shoulder jurkje met een botanisch printje..ik heb deze zomer echt een zwak voor dit soort prints ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Love the look! Thanks for sharing xo

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een toffe outfit, staat je heel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen