Photo Diary Week 28

Het is alweer even geleden dat ik voor het laatst een Photo Diary geplaatst heb, deze week heb ik er echter weer eentje voor jullie. De afgelopen week was het bloedheet en spendeerde ik een groot deel van mijn tijd buiten. Nieuwsgierig wat ik allemaal heb gedaan? Lees dan snel verder.

Wij besloten een dagje naar Friesland te gaan en begonnen daar met een kopje thee op een terrasje. Heerlijk om te genieten van het water om je heen met tegelijkertijd een fijn briesje.
Ondanks dat we zelf geen zin hadden om te zwemmen was het onwijs druk op het strand en keken we vanaf de duinen even naar de drukte. Wij waren na een kwartiertje al flink verbrand en ik denk dat er deze dag héél veel mensen hetzelfde is overkomen.

Ondanks de hitte besloten we op de terugweg nog even langs Bataviastad te gaan; dit was maar een half uurtje omrijden. Ik kocht niet heel veel, maar ben toch erg blij met mijn nieuwe aankoopjes. Ik shopte een t-shirtje van Ralph Lauren & vier paar Tommy Hilfiger sokken.
Thuis is het natuurlijk tijd om te knuffelen met Beau. Hij is extra schattig wanneer hij zich zo opkrult en zijn staart ultra fluffy is.

Door de week was ik vooral druk met mijn werk -wat een stuk zwaarder is met deze extreme hitte-, maar besloot ik s' avonds nog even tijd te nemen om mijn calligraphy weer op te pakken. Dit had ik echt al een half jaar niet meer gedaan!
Pakketje; ik bestelde deze gastendoekjes voor in ons toilet. Dit zijn vier stuks van de Ralph Lauren Cable serie, stijlvol toch? Ik ben er blij mee!

Vriendlief ging in het weekend nog een paar uurtjes vliegvissen en ik besloot om gezellig mee te gaan. We kwamen op dit mooie plekje terecht.
Omdat er geen bankjes in de buurt waren zat ik in de auto en kwam ik er achter dat ik nog helemaal geen foto's had gemaakt van mijn nagels. Ik lakte ze eerder deze week met Look at my bow uit de OPI Hello Kitty collectie.

En ik maakte nog een selfie met mijn nieuwe shirtje die ik een tijdje geleden van Otto ontving; blij mee!
Voordat we naar een verjaardag gingen besloten we nog even de stad in te duiken, al was het ook hier bloedheet. We zochten daarom even verkoeling met een drankje.

Ik kocht niet veel in de stad, al kwam ik wel deze prachtige dazzleshadow van MAC tegen. Ik nam hem mee in de kleur Oh So Gilty en deel hier binnenkort mijn review nog even van!
Tijdens één van mijn -vele- online shopsessies kwam ik terecht bij dit onwijs leuke smartphone hoesje; de Mobigear TPU Case in Scattered Platinum Silver. De laatste tijd ben ik veel meer bezig met het afwisselen van mijn telefoonhoesjes en groeit mijn collectie dan ook flink. Zodra ik mijn nieuwe telefoon heb vind ik dit absoluut een mooie keuze om mijn telefoon mee te gaan beschermen! Tot die tijd kan ik nog even nadenken over de kleurkeuze, want naast zilver is het hoesje er namelijk ook in een heleboel andere kleurtjes.

Op zondag besloot ik  buiten te ontbijten met een croissantje én mini pain au chocolat, en natuurlijk een glas vruchtensap. Lekker!

Mijn week was warm, maar toch ontspannen en fijn. Ik ben heel nieuwsgierig hoe jullie week er uit zag!

'' Wat was jouw hoogtepunt afgelopen week?

6 opmerkingen

 1. Wat een fijne week! Mooie dingen heb je gekocht. Ik heb ook vooral genoten van het mooie weer.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje! Mij wordt deze warmte toch een beetje te veel haha, ik kan niet wachten op een regenbui.

   Verwijderen
 2. Teresa Palm17-07-2018 08:51

  Oh die Ralph Lauren gastendoekjes zijn zó fancy haha, leuke week!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ooh altijd leuk om te lezen, zo'n weekverslag! Ik heb niet meteen een hoogtepunt, mijn vakantie is tot nu toe redelijk saai.
  Liefs,
  Yara

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat is Look at my bow een mooi lakje!

  BeantwoordenVerwijderen