Andrélon Amandel Shine Lijn

Als het gaat om haarproducten ben ik dol op Andrélon én de geur van amandel. Ik vind dit een heerlijke, verzorgende geur en haarproducten met deze geur spreken mij daardoor heel snel aan. Toen dit pakketje van Andrélon binnenkwam werd ik dan ook gelijk erg enthousiast; het is namelijk hun nieuwe 'Amandel Shine' lijn. Wil je weten of ik na het testen nog steeds zo enthousiast was? Lees dan snel verder!

 Andrélon introduceert Amandel Shine, een heerlijk ruikende haarverzorgingslijn die speciaal ontwikkeld is om verzorging en glans te geven aan dof haar. De Amandel Shine formulering bevat extracten van amandelolie en honing; de rijke voedingsstoffen en de vitamine E van de amandelolie dringen door tot diep in het haar, terwijl honing bekend staat om de hydraterende werking.

Deze nieuwe lijn van Andrélon is een complete lijn met een shampoo, conditioner en een glansspray.

Tijd om deze lijn uit te testen! Bij het openen van de eerste fles merk ik gelijk dat dit inderdaad een lijn is met de geur van amandel. Deze geur komt je gelijk tegemoet, echter is dat niet op een vervelende manier. Het is een zachte, melkachtige amandelgeur. Heel zacht, warm en tegelijkertijd ook verfrissend.

De geur is goed, tijd om de producten daadwerkelijk te testen! Ik begin natuurlijk met de shampoo. Deze masseer ik in, laat ik even een minuutje in mijn haar en was ik daarna uit.
De shampoo geeft een ruime hoeveelheid schuim en geeft je daardoor direct een verfrissend gevoel. Je hebt daadwerkelijk het idee dat de shampoo je haar goed reinigt.

Na de shampoo ga ik door met het gebruik van de conditioner. De conditioner heeft een fijne, zachte structuur en glijd eenvoudig door je haren. Ook deze laat ik na het inmasseren even een minuutje intrekken voordat ik hem weer uitspoel.

Wanneer ik onder de douche vandaan kom ruikt mijn haar heerlijk én voelt het ook nog eens zijdezacht aan. Ondanks dat het fijn aanvoelt wil dit bij mij nog wel eens anders worden wanneer het eenmaal is opgedroogd. Bij deze producten is dat gelukkig niet het geval. Wanneer mijn haar droog is ziet het er nog steeds even fris uit en voelt het ook nog steeds even zacht.
De shampoo en conditioner vallen in de smaak, en wanneer mijn haar is opgedroogd probeer ik natuurlijk ook de nieuwe Amandel Shine glansspray.

Zo'n glansspray vind ik altijd een beetje tricky. Het kan veel voor je haar doen wanneer dit van nature een doffe look heeft, het kan echter ook een soort vettig laagje creeëren wat er juist helemaal niet goed uit ziet.

Bij mij doet deze glansspray echter geen van beide. Mijn haar gaat er niet harder van glanzen, het gaat er alleen nog lekkerder van ruiken. Andrélon geeft overigens ook aan dat deze spray je haar ook beschermt tegen schadelijke invloeden, zoals borstelen, zon, zeewater of föhnen.

Voor mij is dit dus geen musthave, al gebruik ik hem desondanks met plezier. Niet voor de glans of de bescherming van mijn haar, maar puur voor de lekkere geur!

Al met al ben ik zeker enthousiast over deze nieuwe Amandel Shine lijn van Andrélon. De shampoo en conditioner zou ik ook zeker opnieuw kopen!

Andrélon Amandel Shine Shampoo - €4.79
Andrélon Amandel Shine Conditioner - €4.79
Andrélon Amandal Shine Glansspray - €4.99


'' Wat is jouw favoriete haarverzorgingslijn op dit moment?

7 opmerkingen

 1. Ik ben heel benieuwd geworden want ik ben ook dol op amandel geur.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die lijn ziet er fijn uit! Ik ben zelf grote fan van de lijn met argan olie.
  Liefs,
  Yara

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oeh, Andrelon testen is altijd leuk. Fan van! Leuke review ook. Ben benieuwd ook deze lijn eens uit te proberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oeh klinkt super fijn. Jammer dat de glansspray niet zo zijn werk doet.

  BeantwoordenVerwijderen