Bath & Body Works - Cinnamon Sugared Doughnut


Ik weet het -het is net een paar dagen wat minder warm en we beginnen met kaarsen? Maar ja. Dit artikel is een toewijding aan mijn all time favourite kaars; de Bath & Body Works Cinnamon Sugared Doughnut kaars. Nieuwsgierig waarom deze zo fantastisch is? Lees dan snel verder!

Ik schafte deze kaars in 2016 voor het eerst aan en schreef er toen al een klein stukje over in een gezamelijke review van een aantal geuren uit de herfstcollectie van Bath & Bodyworks. Vanaf dat moment ben ik gek op deze geur en kan ik er geen genoeg van krijgen. Jammer genoeg had ik maar één kaars besteld en is de geur daarna niet meer teruggekomen...

Tot ik deze mini kaars tegen kwam. Dit kaarsje brandt helaas slechts 10-15 uur, maar was wat mij betreft het inslaan waard. In Nederland kon ik er maar één bemachtigen en op de website in Amerika bestellen vind ik voor alleen een aantal mini's een beetje zonde. Je zit dan tenslotte altijd met invoerrechten en hoge verzendkosten.

Naast dat de grote kaars veel langer brandt zijn de plaatjes op de grote kaarsen ook een stuk mooier. Van dit plaatje in combinatie met cheesy tekst wordt ik niet heel warm. Een plaatje van een gesuikerde donut daar in tegen; score!


Over de kaars zelf! Cinnamon Sugared Doughnut ruikt precies zoals hij ook beschreven wordt; als een versgebakken, gesuikerde donut. Klinkt fantastisch, toch?

En zo fantastisch als hij klinkt is hij ook echt. Het ruikt alsof ik een ruimte binnenloop waar de hele dag gebakken is; mijn eigen mini bakkerij at home. Van deze geur krijg ik gelijk zin om kerstdecoraties te shoppen en de kerstboom op te zetten; zo veel warmte.

Goed, dat ik een fan ben van deze kaars is een feitl. Nu is het alleen nog nodig om een voorraadje in te kunnen slaan van deze kaars; aan één mini heb ik deze winter tenslotte niet genoeg. Mocht je hem dus ergens tegenkomen -in Nederland- let me know; ik zal je erg dankbaar zijn.

Bath & Body Works - Cinnamon Sugared Doughnut Kaars - €6.50
'' Wat is jouw favoriete kaars?

10 opmerkingen

 1. Mooie geurkaars, zou ik ook we willen hebben ;-) jammer dat ie hier niet meer verkrijgbaar is. Zelf brand ik graag Yankee Candle geurkaarsen, ook heel fijn en gelukkig ook makkelijk om aan te komen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Yankee Candle is ook erg lekker, ik verkoop het zelf in onze winkel dus dat is voor mij extra makkelijk haha. :)

   Verwijderen
 2. Wat balen dat hij niet zo makkelijk te verkrijgen is! De geur lijkt mij echt heerlijk, precies wat ik lekker vind bij geurkaarsen, dus ik wil hem nu ook haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dit lijkt mij een heel lekkere geur!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De geur lijkt me heerlijk. Ik gebruik vaak Rituals of Yankee candles.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Klinkt als een hele fijne kaars <3
  Ziet er ook erg leuk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat jammer dat die zo lastig te verkrijgen is.. ik heb dit ooit met een yankee candle gehad die rook naar gebakken koekjes maar die vond ik uiteindelijk echt vreselijk haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh wat een heerlijke geur! :D x

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Qua geur is dit eeecht niet mijn ding, maar de kaarsen van BBW zijn zo goed! Ze branden echt veel beter dan Yankee Candle.

  BeantwoordenVerwijderen