Beauty Bakerie Flour Setting Powder


Kort geleden maakte ik op het kanaal van Jeffree Star kennis met het merk Beauty Bakerie. Dit merk maakt make-up producten die allemaal rechtstreeks uit de keuken lijken te komen. Ik zelf ben echt een sucker voor dit soort producten, dus het kon niet anders dan dat ik er iets van wilde proberen. Enkele dagen geleden deelde ik in mijn Beauty en fashion wishlist dan ook al het item wat het hoogst bovenaan mijn wishlist stond; de Flour Setting Powder. Ik kwam er toen achter dat het ook al in een Nederlandse webshop te verkrijgen is en besloot daarom mijn bestelling te plaatsen. Inmiddels heb ik het product een week in gebruik en kan ik mijn ervaring vandaag met jullie delen!


Bij een product als deze is het onmogelijk om niet te beginnen met de fantastische vormgeving.

De Flour Setting Powder zit in een schattig, papieren zakje in de vorm van -jawel- een zak bloem. Verwacht hierdoor niet dat de verpakking ook daadwerkelijk zo groot is, dat is hij namelijk niet. Toen ik hem binnenkreeg vond ik hem eigenlijk ook iets kleiner dan dat ik had verwacht, al is het niet meer dan logisch dat hij niet zo groot is als het daadwerkelijke exemplaar.


Ondanks dat hij niet even groot is, is hij minstens even leuk. Beauty Bakerie geeft echt een moderne twist aan hedendaagse bakproducten, waardoor het een heel speels effect heeft. Ik ben fan! Wanneer je het product uit het zakje haalt is de verpakking een stuk simpeler, maar nog steeds niet minder mooi. De Flour Setting Powder zit in een doorzichtig bakje met een goudkleurige dop. Hierop komen wederom de illustraties van graan voor, die weer duidelijk maken dat het om een potje bloem - ;) - gaat.

Tijd om het product daadwerkelijk te testen! Ik had er al veel goede dingen over gehoord, waardoor je verwachting automatisch een stukje hoger is. En ondanks die hoge verwachtingen ben ik nog enthousiaster dan ik had durven dromen. Wat een heerlijke poeder is dit!


Mijn huid voelt zijdezacht aan na het aanbrengen van deze poeder -zelfs wanneer je hem gebruikt om te baken- en plakt totaal niet meer. Dat heb ik bij de meeste andere poeders wel, al merk ik nu echt een heel groot verschil. Mijn huid voelt zacht aan, plakt niet én glanst niet.

Of hij het de hele dag vol houdt? Dat niet. Al is het wanneer ik dit schrijf gemiddeld een graad of 30 en vind ik het niet heel gek dat mijn huid na een halve dag weer wat meer begint te glanzen.

Al met al ben ik in ieder geval onwijs enthousiast. Dit product van Beauty Bakerie maakt mij automatisch nieuwsgierig naar hun andere producten en ik denk dan ook dat ik hier zeker nog meer van ga proberen!

Beauty Bakerie Flour Setting Powder - €22.49
'' Heb jij al iets van Beauty Bakerie geprobeerd?

6 opmerkingen

 1. Ik heb nog nooit van dit merk gehoord. Het product ziet er heel mooi uit en klinkt supper fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is echt een aanrader, ik ben er heel enthousiast over!

   Verwijderen
 2. Wat leuk die verpakking met dat zakje flour!

  BeantwoordenVerwijderen