MAC - Dazzleshadow She Sparkles

Mijn laatste MAC aankoop is alweer even geleden. Ik denk dat het een lipstick was in de kerstcollectie afgelopen december. Heel wat anders dan de wekelijkse MAC aankopen die ik tot een paar jaar terug deed. Toen ik eigenlijk opzoek was naar een rosé-gouden kleurtje kwam ik terecht bij deze Dazzleshadow in de kleur She Sparkles. Niet rosé-goud, maar veel te mooi om te laten liggen. Nieuwsgierig hoe hij er uit ziet? Lees dan snel verder!

In mijn collectie heb ik inmiddels heel wat oogschaduws van MAC -ik denk zo tussen de honderd en honderdvijftig stuks- waaronder ook een heleboel losse oogschaduws. MAC is dan ook het enige merk waarvan ik losse oogschaduws aanschaf, puur omdat de kleurtjes vaak te mooi zijn om te laten liggen.

Ondanks dat She Sparkles een hele eenvoudige kleur is had ik deze nog niet in mijn collectie; tijd om daar verandering in te brengen.

She Sparkles is een Dazzleshadow, wat simpelweg inhoud dat er een heleboel glitter in de oogschaduw zit verwerkt. Zelf ben ik dol op shimmerende én glitterende kleuren op mijn bewegend ooglid, en gezien ik bijna iedere dag een lichte kleur gebruik in mijn dagelijkse look leek dit kleurtje mij perfect.

She Sparkles oogt in eerste instantie als een gouden kleurtje, op het ooglid is het echter meer parelmoer. Een hele mooie kleur om verschillende, warme looks mee te creeëren.

Zelf breng ik dit soort oogschaduws het liefste nat aan, dat doe ik door mijn oogschaduwkwast nat te maken met mijn MAC fixing plus spray. Zo komt er meer product op mijn kwast en zorg ik voornamelijk dat de glitters beter blijven plakken.

De kleur en het pigment is dan ook fantastisch, het enige nadeel van zo'n Dazzleshadow vind ik de fall out. Je hebt sneller last van wat losse glitters die op je wangen terecht komen, en hoewel dit prima schoon te maken is kost het je simpelweg wat meer tijd.

Maar... dan heb je ook wat! Ik ben namelijk onwijs enthousiast over deze nieuwe oogschaduw in mijn collectie. Ik vind de kleur prachtig, hij is fijn in gebruik en zorgt voor een schitterende ooglook. Wat mij betreft zeker een aanrader als je ook zo dol bent op glitters.

MAC - Dazzleshadow she sparkles - €24.00
'' Ben jij ook zo'n fan van de Dazzleshadows van MAC?

6 opmerkingen

 1. This colour looks absolutely bomb!

  xo Aurora

  BeantwoordenVerwijderen
 2. 100 tot 150 oogschaduws van Mac? Whooo dat is echt enorm veel haha. Ik vind deze kleur wel prachtig.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha best hé. Ik kocht vroeger vrijwel elke nieuwe kleur, dus toen is mijn stash hard gegroeid. Tegenwoordig koop ik er niet meer zoveel! :)

   Verwijderen
 3. Wauw deze stond ooit ook op mijn wishlist maar is er nooit meer van gekomen hij ziet er prachtig uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Deze kleur vind ik heel erg mooi. Ik heb helaas niet zo veel losse oogschaduws.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw wat een onwijs mooie kwaliteit en een prachtige kleur! Ik vind hem zo mooi. Deze schrijf ik zeker op mijn wishlist!

  BeantwoordenVerwijderen