Pauls Boutique Electra Beige Crossbody


Het is alweer even geleden dat ik voor het laatst een tas kon toevoegen aan mijn collectie (afgezien van mijn nieuwste laptoptas), al bracht een leuke samenwerking daar recentelijk verandering in! Ik ontving deze prachtige tas van Pauls Boutique -de Electra Beige Crossbody- en deel hem vandaag met jullie!

De laatste twee jaar is mijn kledingstijl qua kleuren heel erg veranderd. Van veel zwart ging ik naar voornamelijk natuurlijke tinten. Bruin, beige en roze. Dit tasje van Pauls Boutique sprak mij om die reden ook gelijk aan; de kleur is namelijk perfect voor bij mijn garderobe.

Dit schattige tasje is nudekleurig en afgewerkt met een overduidelijke laklaag. Het tasje glanst van alle kanten en dat maakt hem heel erg mooi tijdens het zonnige weer waar we momenteel nog steeds mee te maken hebben.


Om de tas nog iets spannender te maken is er bij dit model gebruik gemaakt van een klein detail; een vakje in rosé-gouden glitters. Als je mijn blog inmiddels wat langer volgt weet je ongetwijfeld hoe dol ik op die kleur ben. In combinatie met het nude kleurtje vind ik hem heel draagbaar.

Wat ik ook erg fijn vind aan deze tas is het formaat; het is namelijk het kleinste tasje in mijn garderobe. Ik merk dat ik hem daardoor vooral even meegrijp als ik alleen mijn portemonnee nodig heb. Ik vind het namelijk nooit prettig om deze los in mijn hand of in een broekzak mee te moeten nemen. Dat staat bij mij zo lomp. Een tasje als deze -of een mooie clutch- is dan de perfecte oplossing!

Ik ben heel erg blij met mijn nieuwe aanwinst en ben vooral erg nieuwsgierig wat jullie er van vinden! Ik zal deze tas de komende tijd in ieder geval veel gaan dragen.

Pauls Boutique Electra Beige Crossbody - €59.99
'' Wat vind jij van deze tas?

4 opmerkingen

 1. Teresa Palm07-08-2018 10:30

  Hij is echt vet leuk! Ik heb zelf nog geen tassen van Pauls Boutique maar ik zie steeds meer leuke modellen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een hele mooie tas, lijkt me ook bijzonder makkelijk om te combineren!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Volgens mij past deze tas heel goed bij jou! Ik vind hem ook heel mooi, past overal :)

  BeantwoordenVerwijderen