Tommy Hilfiger Pippa Horloge

Het was alweer even geleden dat ik voor het laatst een nieuw horloge toevoegde aan mijn collectie, al was het zeker het wachten waard! Mijn nieuwste aanwinst is namelijk dit prachtige exemplaar van Tommy Hilfiger. Wat betreft Tommy is dit niet mijn eerste item, echter is het wel mijn eerste horloge van dit merk. Nieuwsgierig naar mijn nieuwe horloge? Lees dan snel verder!

Tommy Hilfiger heeft een ruim aanbod aan dames- en herenhorloges, uitlopend van sportieve modellen tot modernere exemplaren. Ondanks dat ik veel mooie horloges tegenkwam op de website van wereldhorloges was de keuze voor mij snel gemaakt. Ik koos voor het Tommy Hilfiger Pippa horloge.

Dit horloge viel mij gelijk op dankzij de prachtige, rosé-goud kleurige band. Deze band is van Milanees edelstaal en valt daardoor gelijk op. In mijn collectie had ik namelijk alleen nog maar horloges met leren bandjes en stoffen bandjes; dit is iets wat ik nog graag wilde.

Het edelstalen bandje in de kleur rosé sluit perfect aan bij het uurwerk in rosé. Ik weet niet hoe vaak ik rosé in één zin mag gebruiken, maar vrijwel alles op dit horloge is rosé. Zelfs de wijzerplaat!

Op die wijzerplaat staat een prachtig design van bloemen. Deze bloemen zijn bewerkt met piepkleine, zilverkleurige steentjes om het hart van de bloemen net iets specialer te maken.

Wat ik overigens ook erg fijn vind aan dit horloge is de analoge tijd. Dit wil zeggen dat er geen nummers of streepjes op het horloge staan en je die er eigenlijk zelf even bij moet denken als je een blik op het horloge werpt.

Voor mij is dat geen probleem, al kan ik het mij voorstellen als je dit wel lastig vindt. Gelukkig heeft Tommy ook een heleboel andere horloges waar wel cijfers of streepjes op staan!

Wat betreft het Tommy Hilfiger Pippa horloge ben ik onwijs enthousiast. Het design is mooi, het klokje heeft een fijn formaat (35MM) en is eenvoudig te combineren door de eenvoud van kleur. Ik ben heel erg blij met deze nieuwe aanwinst in mijn collectie!

Tommy Hilfiger Pippa Horloge - €149.00
'' Hoeveel horloges telt jouw collectie?

6 opmerkingen

 1. Teresa Palm29-08-2018 08:47

  Wauw, gorgeous horloge!

  Liefs ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtig horloge! Zelf zou ik er wel moeite mee hebben dat er geen cijfers op staan, maar qua uiterlijk vind ik hem dan wel ontzettend mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een super mooi horloge zeg! Ik vind het ook heel mooi dat er een werkje in het klokje zit, die bloemetjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Eline | ENILE29-08-2018 18:32

  Ik vind hem ook gaaf zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtig horloge! Ik hou van rose goud.

  BeantwoordenVerwijderen