Waterford Crystal Heart Ring Holder


Ik ben dol op kristal; always have, always will. In de vorm van glazen, bordjes en noem het maar op. Een item wat ik nog graag in mijn collectie wilde hebben is de prachtige 'Crystal Heart Ring Holder' van het merk Waterford. Dit is een prachtige, kristallen ringhouder in de vorm van een hartje. Té schattig voor op je make-up vanity of waar je hem maar leuk vind staan. Mijn vriend was zo lief mij deze cadeau te doen en oh, ik ben er zo onwijs blij mee!


Ik denk dat ik je niet eens hoef te vertellen hoe schattig deze prachtige houder is; look at it! Ik vind dit echt het meest prachtige juwelenhoudertje ooit, echt een must als je ook dol bent op kristal en sieraden zoals ik!

Mocht je nog niet bekend zijn met Waterford kan ik je overigens absoluut aanraden om eens een kijkje te nemen in hun webshop -of natuurlijk in een fysieke winkel, mocht je ze eens tegen komen in bijvoorbeeld Harrods-. Ik snap dat niet iedereen van kristal houdt, maar als je dat wel doet is dit echt het perfecte merk voor jou!

Naast de prachtige houder zelf is ook het doosje tot in de details afgewerkt. Dat hij roze is past al perfect bij mij, al maakt de lieve quote hem nog net even specialer. 'A reminder of how much I love you.' kan het nog schattiger?
Ik ben onwijs blij met mijn nieuwe Waterford houder, hij staat momenteel te schitteren op mijn nachtkastje met de ring die ik iedere dag draag.

Ik ben heel nieuwsgierig geworden wat jullie van kristallen items vinden. Ik vind het fantastisch -het voelt en oogt heel luxe-, al zijn de meningen over kristal verdeeld.

Waterford Crystal Heart Ring Holder - $65.00
'' Hoe berg jij je ringen op?

3 opmerkingen

  1. Wauw, wat onwijs lief. Het is echt een prachtige ringenhouder!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wauw wat een mooie en handige oplossing zeg, thanks for sharing

    BeantwoordenVerwijderen