3x Toffe Nike Sneakers

Als ik aan mijzelf denk is 'sneakers' niet gelijk een woord dat in mijn hoofd opkomt. Ik ben een hakkenmeisje, altijd al geweest. Maar ook achter al die mooie hakken zit een collectie aan sneakers verschuilt; je kan tenslotte niet iedere dag op hakken van tien centimeter rond paraderen. Zou leuk zijn, maar we moeten onze voeten zo af en toe ook een beetje rust geven. Ik zocht drie paar toffe sneakers van Nike bij elkaar die ik ieder dagelijks zou kunnen dragen. Nieuwsgierig waarom? Lees dan snel verder!

Nike was voor mij zo ongeveer het eerste merk waar ik sneakers van ging kopen, ik weet nog dat mijn eerste paar paarse sneakers.van dit merk paarse high tops waren. Een kleur die ik nu nooit meer aan zou trekken, destijds was ik er echter gek op. Ik heb deze schoenen echt helemaal afgedragen!

De schoenen die ik vandaag aan jullie laat zien zijn heel anders en passen een stuk beter bij de kleding die ik op dit moment draag. Ik draag vrijwel nooit meer hoge sneakers omdat ik lage sneakers simpelweg een stuk comfortabeler vind zitten. Dit loopt niet alleen fijner, ik vind het er zelf ook mooier uitzien.

Dit zijn drie paar Nike Air Max 90, welke al in 1990 werden uitgebracht. Sindsdien is dit één van de meest iconische modellen van Nike. Waarom? Het was de eerste schoen met de zichtbare Air technologie in de zool. Deze Air unit in de zool zorgt voor comfort en een perfecte demping.

Zelf vind ik Nike Air Max niet de meest mooie schoenen, maar wel één van de meest comfortabele sneakers. Sneakers draag ik zelf puur uit een comfortabel oogpunt en dan wil ik natuurlijk zoveel mogelijk comfort als mogelijk.

Een pluspuntje is echter dat er de laatste jaren zó veel Nikes zijn uitgebracht dat er voor iedereen wel een tof paar tussen zit. Mijn drie favorieten paren zijn;

Nike Air Max 90 Wmns 206; dit roze paar schoenen past het beste bij mij wat betreft kleur. Jullie weten tenslotte inmiddels wel dat mijn kleding- en schoenencollectie grotendeels uit tinten roze bestaat, há! Ik weet niet of deze voorliefde voor roze ooit nog weggaat, op dit moment betwijfel ik dat.

Deze Nikes zijn een mooie combinatie tussen grijs en roze, zeker een opvallende combinatie. Ondanks dat de kleuren opvallend zijn is het wel een zachte versie van beide tinten. Ze vallen op, echter komen ze niet schreeuwerig over.

Nike Air Max 90 Premium Wmns; ik vind het moeilijk om een favoriet te kiezen tussen deze drie sneakes, maar ik denk dat ik dan toch voor de 90 Premium Wmns ga. Deze zijn -afgezien van de zool- egaal in één kleur. Je hebt natuurlijk het verschil in de materialen waardoor je als nog een speels effect krijgt; over het algemeen is het toch een rustige sneaker.

Nike Air Max 90 Patent; last but not least een sneaker die erg goed aansluit bij een enorme trend van de afgelopen jaren; witte sneakers. Ik denk dat er weinig mensen zijn die niet aan deze trend hebben meegedaan. Ik snap waarom, ook ik ben er namelijk dol op.

Witte sneakers zijn gewoon handig omdat ze overal mee te combineren zijn. Jeans, jurkjes, rokjes. Noem het maar op; een paar witte sneakers eronder zorgt voor een frisse blik op je outfit. Deze 90 Patent Air Max' zijn wederom volledig wit -zelfs ook de zool- en zien er daardoor heel clean uit.

Ik ben onwijs benieuwd welke van deze drie sneakers jullie favoriet is én of je ook dol bent op het dragen van sneakers. Dit kan op dagelijkse basis, of net als ik ter afwisseling voor het dragen van hakken.

#samenwerking. Lees hier mijn disclaimer.

Geen opmerkingen