Bourjois 'Fall In Love' Lipsticks

De herfst is officieel begonnen, tijd om de nieuwe Rouge Velvet Lipsticks van Bourjois te ontdekken! Dit keer lanceren zij de prachtige 'Fall in love' collectie, bestaande uit 6 prachtige herfsttinten. Deze zorgen ervoor dat jouw lippen helemaal klaar zijn voor het seizoen! Ik ontving drie van de zes kleuren en deel deze vandaag met jullie.

Van links naar rechts ontving ik de kleuren;
#18 Mauve-Martre; een warme, licht paarse tint met een vleugje roze; perfect voor een 'rendez-vous'
#23 Taupe Of Paris; een koel bruine tint met een vleugje grijs. 'Enchanté!'
#21 Grande Roux; een warme koper tint, het gemakkelijke, combineerbare Parijse rood. 'Piquant' maar tegelijkertijd zacht én het past bij elke huidskleur.

De lipsticks komen gehuld in de standaard lipstickhulsen van Bourjois, waar ik er inmiddels al een heel aantal van heb verzameld. Hele simpele, maar toch handige verpakkingen. Het grote voordeel is namelijk dat je gelijk kunt zien om welke kleur het gaat. De huls heeft nagenoeg exact dezelfde kleur als de lipstick.

Als ik zo naar de drie kleuren kijk vind ik ze stuk voor stuk prachtig. Mauve-Martre is een vrij lichte en koele kleur, Taupe Of Paris & Grande Roux zijn iets heftiger en tegelijkertijd warme tinten. Alle drie even mooi, tijd om te kijken of ze dat in de praktijk ook daadwekelijk zijn!
Heel verrast ben ik niet door deze lipsticks, wat ik totaal niet op een negatieve manier bedoel. Ik ben namelijk dol op de lipsticks van Bourjois en keek daardoor niet raar op van de fantastische pigmentatie van deze kleuren. Zijn ze niet stuk voor stuk prachtig?

Tijdens het swatchen wordt het voor mij tevens duidelijk dat het moeilijk is om een favoriet te kiezen. Mauve-Martre is inderdaad ook tijdens het swatchen een koele tint, de andere twee zijn warme tinten. Mijn voorkeur gaat daarom uit naar Taupe Of Paris. Deze prachtige bruintint is heel uniek en schreeuwt 'Herfst'.

Ondanks dat ik alle drie de kleuren prachtig vind heb ik toch een kleine favoriet, al heb ik alle drie de kleuren de afgelopen tijd al gedragen en ben ik erg enthousiast over de nieuwe kleuren. Ze brengen eenvoudig aan, zijn lekker romig en hebben een fantastische pigmentatie. Wat mij betreft zijn dit echt aanraders!

Ook zo'n fan van deze nieuwe kleuren? De Fall In Love collectie van Bourjois is een limited edition, exclusief verkrijgbaar bij bol.com voor €15.99 per stuk.

'' Welke kleur is jouw favoriet?

*Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen. Lees hier mijn disclaimer.

6 opmerkingen

 1. Teresa Palm24-09-2018 08:55

  Taupe Of Paris is inderdaad echt supper mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie kleurtjes zeg! Ik vind de verpakking ook erg mooi

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie kleurtjes, mauve-martre is mijn favoriet. Vind dit een hele mooie en draagbare kleur. Sowieso heb ik een zwak voor oudroze tinten.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mauve martre vind ik een hele mooie kleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooie kleurtjes zijn dit zeg! Ziet er goed uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind de rode kleur toch wel het mooiste denk ik hoor!

  BeantwoordenVerwijderen