Dove Invisible Care Floral Touch

Een goede deodorant vind ik altijd belangrijk. Ik denk dat dat een mening is die vrijwel iedereen wel met mij deelt. Eén van mijn favoriete merken qua deodorant is toch wel Dove, een merk wat ik al van kind af aan gebruik. Ik testte ook de nieuwste deodorant uit -Dove invisible care floral touch- en deel mijn ervaring vandaag met jullie.

Zoals we gewend zijn van Dove komen de nieuwe deodorants in de reguliere verpakkingen. Dove wisselt hier eigenlijk vrijwel nooit in en wat mij betreft is dat ook niet nodig. Ik gebruik zelf met name de spray variant en vind dit formaat ideaal. Het is een dunne, niet al te lange flacon die je gemakkelijk in je tas meeneemt. Handig!

Mocht je niet zo'n fan zijn van een spray heeft Dove deze deodorant ook in rollervariant. Deze is nog kleiner (dus nóg kleiner en handiger om mee te nemen), al vind ik het zelf altijd iets minder prettig. Een spray geeft mij net een wat frisser gevoel.

Over een fris gevoel gesproken; dat geeft deze nieuwe Dove deodorant mij zeker. Ik was heel enthousiast toen ik hem voor het eerst rook. De deodorant werd beschreven als erg zoet en bloemig, maar dat vind ik totaal niet. Je ruikt wel dat het een bloemige geur is, echter niet op een overheersende manier. Het is een hele zachte, frisse geur met een vleugje zoetigheid.

Een prettige geur, maar is hij ook zo prettig in gebruik? Wat mij betreft passeert deze deodorant zeker de test. Hij ruikt fijn, werkt prettig en geeft mij langdurig een fris gevoel. Precies waar ik naar zoek bij een deodorant!

Dove Invisible Care Floral Touch Spray (150ML) - €4.19
Dove Invisible Care Floral Touch Roller (50ML) - €4.19

'' Wat vind jij fijner, een roller of een spray deodorant?

6 opmerkingen

 1. Eline | ENILE17-09-2018 08:52

  Deze lijkt mij heel lekker! Ik heb hem al geroken dus wil hem nu zeker proberen.

  Liefs ENILE | Eline

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Klinkt als een mooie lijn. Dove heeft sws altijd fijne producten vind ik...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben hier erg benieuwd naar!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dit klinkt als een fijne deo! Zelf ben ik vooral van de sprays, dus die wil ik wel proberen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dove blijft een erg fijn merk<3

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind de invisible care deo's van Dove zooooo mega fijn! Ik heb tot nu toe alleen nog de sprays geprobeerd, maar ik ben ook echt benieuwd naar de roller.

  BeantwoordenVerwijderen