Dove Kiwi Seed & Aloe Vera Exfoliating Body Scrub

De eerste Body Scrub van Dove ligt al een tijdje in de winkel, echter had ik hem nog niet eerder geprobeerd! Laatst kwam er een pakketje binnen met alle nieuwste producten van Dove en kreeg ik als nog de kans om hem te proberen. Ik testte de Dove Kiwi Seed & Aloe Vera Exfoliating Body Scrub en deel mijn ervaring vandaag met jullie!

De eerste Body Scrub van Dove, iets wat ik eigenlijk helemaal niet had verwacht. Ondanks dat ik nog niet eerder een body scrub had geprobeerd wist ik niet dat Dove er nog geen een had uitgebracht. Het merk bestaat tenslotte al jarenlang. Een scrub is dan toch een populair product!

Maar hé, hij is er nu en daar moeten we gebruik van maken! Tijd om het product te gaan testen.

Ik begin even met de vormgeving, welke heel eenvoudig is. De scrub zit in een doorzichtige pot, afgewerkt met een groen deksel. Deze groene deksel past goed bij de gebruikte ingrediënten en geeft al een beetje weg wat voor soort geur het zal zijn.
Zelf vind ik de geur lekker, maar het is geen geur die ik normaal zou uitkiezen. Hij ruikt echt naar Kiwi met een vleugje Aloe vera. Verfrissend en vooral heel schoon. Zeker een lekkere geur, maar persoonlijk zou ik sneller gaan voor een andere. Deze scrub is er namelijk ook nog in twee andere geuren; Pomegranate Seeds and Shea Butter en Crushed Macademia and Rice Milk. En die laatste, dat is echt een geur voor mij. Ik ben dol op macademia en melkgeuren!

Ik nam mij al voor om de macademia geur aan te schaffen als de scrub mij zou bevallen, en dat heeft hij zeker gedaan! De scrub is heel romig met een hele zachte korrel. Voor mijn gevoelige huid is dat perfect, zeker nu we langzaam richting de herfst en winter gaan. De scrub laat mijn huid zacht aanvoelen en ruikt na het douchen nog lekker fris.

Enthousiast ben ik zeker over deze scrub. Het enige wat voor mij een puntje is bij deze scrub is de geur. Hij is lekker, maar niet helemaal mijn ding. Ik ga hem daarom in de Crushed macademia variant aanschaffen, want de scrub wil ik nog graag een tijdje blijven gebruiken!

Dove Kiwi Seed & Aloe Vera Exfoliating Body Scrub - €8.99
'' Heb jij de nieuwste Dove Body Scrubs al geprobeerd?

4 opmerkingen

 1. Ik heb deze scrubs tijdens een Dove event leren kennen & ik vind ze heel fijn! Ik heb zelf deze geur al gebruikt en momenteel ben ik de granaatappel geur aan het gebruiken.
  Liefs,
  Yara

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Teresa Palm03-09-2018 10:09

  Deze geur lijkt mij echt heerlijk!

  Liefs Teresa ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze scrub en de geur lijken mij heel fijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dit klinkt als een fijne scrub! Mij spreken de andere geuren stiekem ook iets meer aan.

  BeantwoordenVerwijderen