Mijn eerste aankoop van Tiffany & Co.

Ik denk dat al onze harten stiekem een tikkeltje harder gaan kloppen door de groene doosjes van Tiffany & Co. Dit prachtige merk heeft de meest mooie sieraden en accesoires; het enige nadeel is de prijs van deze sieraden. Tiffany's is absoluut geen goedkoop merk, al maakt het dat ook net even wat specialer. Ik bemachtigde recent mijn eerste sierraad van dit merk en deel deze vandaag met jullie!

Mijn eerste aankoop van Tiffany is er eentje uit de Return To Tiffany collectie. Dit is echt een klassieke collectie van het merk; voor velen het eerste waar ze bij dit merk aan denken. Dit is ook mijn favoriete collectie en er zijn twee items die ik van deze collectie graag wilde hebben.

Het eerste item is de ketting, het tweede item is de armband. Het armbandje heb ik gelukkig al weten te bemachtigen en ik kan zeggen dat ik de ketting nu nóg liever wil hebben.
Dit is de Double Chain Heart Tag Bracelet, welke ik zelf in de maat small heb gekozen. Voor mijn polsjes is deze maat écht perfect, ik heb namelijk met mijn dunne polsen nauwelijks ruimte over. Dat komt helaas maar weinig voor bij armbanden!

Naast dat de maat voor mij perfect is, is het armbandje dat simpelweg ook. Hij is heel eenvoudig, al maakt hem dat juist zo mooi. Mocht je je afvragen wat er nu precies op het hartje staat; 'Please return to Tiffany & Co. New York. 925.'

Het leukste aan dit armbandje? Ik heb hem tweedehands gekocht. De normale winkelprijs van dit armbandje is €160.00, ik betaalde er slechts €80.00 voor. Met doos en de originele bon. Het enige nadeel van tweedehands kopen is dat je de staat niet in het echt kan zien. Zo gaf mijn verkoper aan dat hij maar één keer is gedragen; hij is echter veel vaker gedragen en heeft hierdoor redelijk wat kleine krasjes. Dit is eenvoudig weg te polijsten en dat is gelukkig niet duur, maar het is zeker een tip om hier goed op te letten als je ook een tweedehands aankoop wilt doen.

Met het polijsten erbij zal ik ongeveer op €95.00 zitten voor deze armband, dan ziet hij er weer uit als nieuw. Een heel fijn prijsje voor deze prachtige armband!

'' Heb jij items van Tiffany & Co. in je collectie?

8 opmerkingen

 1. Wauwie, wat is hij prachtig! Ik vind de prijs wel erg veel haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Iedereen kent inderdaad die doosjes wel. :-) Als je dat armbandje al zo lang wou, kan ik me voorstellen dat je dolgelukkig bent dat je het voor dat bedrag op de kop kon tikken. Trouwens slim om het te laten polijsten, daar was ik denk ik niet opgekomen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh my, wauwie! Wat is hij mooi zeg. Ik zou ook zo graag een sierraad willen van dit merk.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat fijn dat je hem tweedehands hebt kunnen scoren! Wel balen dat hij achteraf toch vaker blijkt te zijn gedragen! Maar gelukkig scheelt het dat het polijsten niet mega duur is!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooi! Kan me voorstellen dat je hier erg blij mee bent.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat is die prachtig zeg! Fijn ook dat je er veel minder voor hebt hoeven betalen dan de originele prijs.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw, hij is nderdaad heel mooi. Mijn hartje gaat ook sneller kloppen van dit merk ;) Ik vind het een prima prijs voor de armband maar wel lullig dat iemand niet eerlijk is geweest.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oeeh heel mooi! Ik heb nu 2 sieraden van Tiffany & Co en blijf ze mooi vinden! :)
  xx

  BeantwoordenVerwijderen