Mijn nieuwe Essenza dekbed

Interieur is helemaal mijn ding, als het nu gaat om accessoires, meubels of linnengoed. Onder de categorie linnengoed mocht ik recentelijk een prachtig dekbed ontvangen van het merk Essenza. Nieuwsgierig naar dit pareltje? Lees dan snel verder!Nu wij recentelijk ons eerste huis hebben gekocht ben ik druk op zoek naar aankleding voor alle kamers. De slaapkamer heb ik al voor het grootste deel in mijn hoofd ingericht, waarbij ik natuurlijk werk met een kleurenthema. In onze kamer zit standaard een grote kast ingebouwd in de kleur zwart, waardoor ik ervoor heb gekozen om te werken met wit, zwart en roze. 

Onder roze vallen voornamelijk de accessoires en het linnengoed, waarvan het dekbed van Essenza er ééntje is. Dit prachtige dekbed viel mij door de eenvoud gelijk op. Hij is simpel, maar tegelijkertijd heel chique en romantisch.

Het mooie aan dit dekbed is namelijk de afwerking. Naast de prachtige, oudroze kleur heeft dit dekbed een aantal lagen met ruches. Dit zie je terug op het dekbedovertrek én tevens op de kussenslopen.

Een prachtig design, al is het comfort van een dekbedovertrek ook erg belangrijk. Dit dekbed is gemaakt van 100% percaline katoen en voelt daardoor in eerste instantie net wat ruwer aan dan ik gewend ben van een dekbed. Bij een dekbed van percaline katoen vind ik het daarom prettig om hem vooraf te wassen, dan wordt de stof namelijk eens stuk soepeler en zachter!

Ik ben onwijs enthousiast over mijn nieuwe Essenza dekbed en kan niet wachten om hem in ons nieuwe huisje op te kunnen gaan maken!

Essenza Metze Rose Percal Dekbed - vanaf €69.95
'' Wat vind jij van dit dekbed?

Dit artikel bevat product(en) die ik ter review heb ontvangen. Lees hier mijn disclaimer.

6 opmerkingen

 1. Wauw supermooi dekbed! Mooie Flowerbox ook.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een prachtig dekbed! Leuk met de ruches.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het dekbed ziet er prachtig uit zeg, die kleur ook wauw!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik blijf fan van je flowerbox! De dekbedovertrek is m'n ding niet echt, maar past wel goed bij jou. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oeh wat een prachtig dekbed. Dat soort stofjes vind ik ook altijd super fijn in dekbedden.

  BeantwoordenVerwijderen