Mijn nieuwe Only boots

Schoenen heb ik genoeg, al mis ik zo af en toe toch nog een bepaald soort in mijn collectie. Zo heb ik een paar bruine 'chelsea boots', maar wilde ik ook nog graag een paar zwarte. De schoenen die ik jullie vandaag laat zien zijn niet helemaal chelsea boots, maar komen toch redelijk overeen. Het zijn namelijk deze mooie laarsjes van Only!

Ik ontving deze leuke laarsjes van Sans-Online, waar ze ook een ruim aanbod hebben aan dameskleding IZ NAIZ, damessportkleding Only Play en noem het maar op. Zelf ben ik vooral dol op de items van Vila, maar dit keer viel mijn oog op Only.

De laatste keer dat ik een item van Only aanschafte is voor mijn gevoel echt onwijs lang geleden, over het algemeen trekt dit merk mij namelijk niet meer zo. Des te leuker is het dan als je toch -totaal onverwachts- een item van dit merk tegenkomt wat je wel aanspreekt. Qua prijs is Only namelijk érg goed, ik vind de items altijd erg fijn geprijsd.

Deze laarsjes zijn ook echt een koopje, maar goedkoop zien ze er wat mij betreft niet uit! De laarsjes zijn niet van echt leer, maar van PU-leer. Dit nepleer is stevig en tegelijkertijd ook heel soepel. Die soepelheid zorgt er voor dat de laarsjes prettig zitten en ze fijn lopen.

Inlopen is bij deze schoenen wel even een must; het leer is namelijk niet meteen zo soepel. In het begin drukt de voorkant van het laarsje in mijn benen en dat is niet het meest prettige gevoel, al is dat na een paar dagen gebruiken -gelukkig- helemaal verdwenen. De laarsjes zitten mij nu juist onwijs comfortabel.

Naast dat ze heel comfortabel zijn vind ik de laarsjes simpelweg ook erg mooi. Ze zijn zwart en hebben een randje van zilverkleurige details. Dit detail was mij tijdens het bestellen op de website niet opgevallen, al vind ik het geen probleem dat het er op zit. Dat maakt hem nog net wat unieker.

Ik ben zeker blij met mijn nieuwe boots en ben heel nieuwsgierig geworden of jullie ook zo dol zijn op dit soort laarsjes. Wat mij betreft zijn ze perfect te combineren met zowel een jeans als een jurkje. Juist daarom vind ik ze zo ideaal in mijn collectie!

Only Bibi Chain Booties - €49.99
'' Welke schoenen kocht jij voor het laatst?

10 opmerkingen

 1. Wat een mooie laarsjes! Precies mijn stijl :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Teresa Palm05-09-2018 10:11

  Ik vind ze supergaaf! ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke shoes, die staan overal wel bij :) Mijn laatste aankoop qua schoenen waren een paar sandaaltjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dit soort schoenen vind ik altijd zo leuk in de herfst! Ze zien er echt mooi uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ze zien er leuk uit! Ik zou dit soort laarsjes ook zeker wel dragen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind ze erg leuk! Ik vind dat randje met die zilverkleurige studs heel leuk, geeft iets stoers aan de laarsjes. Ik ben ook weer aan het kijken voor enkellaarsjes, ik kan wel weer iets leuks voor de herfst gebruiken.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Gaaf zijn ze hé! Ik ben benieuwd welke je gaat scoren. :)

   Verwijderen
 7. Ze zijn heel erg mooi! Jammer dat chelsea boots voor mij altijd te breed zijn. Ik heb hele smalle voeten. Ik heb voor het laatst deze schoenen gekocht https://www.google.nl/search?q=nike+airmax+thea+zwart&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiQzJbyo7DdAhXDCewKHVlDAS4Q_AUICigB&biw=1366&bih=662#imgrc=gGsNjYNE9sL5YM:

  BeantwoordenVerwijderen