Photo Diary Week 36

Long time, no photo diary! Het is alweer even geleden dat ik voor het laatst een Photo Diary heb geplaatst -iets wat ik regelmatig zeg als ik weer een weekje over heb geslagen-, maar deze week heb ik weer een gloednieuwe Diary voor jullie! Nieuwsgierig naar een klein kijkje in mijn week? Lees dan snel verder.

Ik begon met het vrijgezellenfeest van mijn schoonzus, waarvoor we gezellig begonnen met een uitgebreide lunch voordat we de stad ingingen. We maakten ieder wat lekkers en hadden op deze manier een hele tafel vol lekkers!

De week begon verder vrij rustig, met onder andere een pakketje waar ik erg naar uitkeek. Ik bestelde deze prachtige 'Christmas workshop' mok van Villeroy & Boch. Is het geen plaatje?
Voor een nieuw idee voor onze website was het tijd om inkopen te doen, en het resultaat hiervan zie je rechts. Deze boxen worden normaal voorzien van een naam & datum (voor het huwelijk of de geboorte van een kindje), en bevatten luxe neprozen. Mocht je nieuwsgierig zijn vind je de flowerboxen hier.
Ontspannen hoort er natuurlijk ook bij, iets wat ik deed met de film 'Home Again'. Deze film is met Reese Witherspoon (ook wel bekend van Legally Blonde) en vond ik zelf erg leuk. Mocht je hem ook willen kijken; hij staat sinds kort op Netflix!

Beau kan natuurlijk niet ontbreken in een Photo Diary, is het geen schatje? Hij loopt altijd graag op zijn achterpootjes.
Ik was al een hele lange tijd op zoek naar kruidnoten/pepernoten, en zag nu dat de Bolletje kruidnoten weer in de schappen lagen. Eindelijk, gelijk een zakje meegenomen. Ik kan het hele jaar wel kruidnoten en pepernoten eten.

Nog een leuk pakketje; dit keer voor mijn blog. Ik merk dat ik veel pakketjes vergeet te fotograferen, deze foto kwam ik echter wel tegen tijdens het opstellen van deze diary. Ik ontving deze drie kleurtjes van Bourjois waarvan de review binnenkort online komt!
Last but not least; de langverwachte bruiloft van mijn broer en schoonzus! Hier zijn we al lang mee bezig geweest wat betreft het helpen met de voorbereidingen. Een greepje uit de items die we voor hen maakten; deze toffe poster & een sticker voor op het gastenboekje.

Al met al was het zeker een geslaagde dag en ook zeker een geslaagde week! Ik ben natuurlijk ook heel nieuwsgierig hoe die van jullie was!

'' Wat was het hoogtepunt van jouw week?

7 opmerkingen